Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem adják át a helyet a...

Miért nem adják át a helyet a buszon, villamoson?

Figyelt kérdés

Én Budapesten lakom, de az elmúlt 7 hónapban, mióta terhes vagyok, csak egyetlenegy ember adta át a helyét buszon. Egyébként rezzenéstelen arccal néznek ki a fejükből, s tűrik el, hogy 10-12 megállókat álljak.

Ez csak Pesten van így?

2009. jan. 14. 17:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem veszik észre az utastársakat?

Az a srác akivel majd egy éve járok ugyan azzal a metróval minden alkalommal eddig (barátom, férjem társaságában is megbámult... jó nő vagyok/voltam/leszek) érdekes akkor észrevett, annyi változott rajtam, hogy 2nagymell, amit ki lehet szúrni, és persze a poci, benne egy kalimpáló gyerkőc... Először, hogy felfogta terhes vagyok... :(Most érdekes akkor sem vesz észre ha előtte fehéredek, és félhangosan közlöm, azt hiszem rosszul vagyok.... De azért van aki észreveszi, és nem ül le elém, át ritkán adják a helyet... Amúgy aki nem figyel az utastársaira, az nem bunkó? kívánom neki, hogy egyszer legyen valóban annyira fáradt, tényleg csak fáradt, hogy szeressen leülni, de valahogy senki ne vegye észre... Majd megérti, hogy mennyire jól érezzük magunkat, mert tényleg egy állapot, amiben vagyunk, semmi más, elmúlik, és túléljük... de vannak olyan helyzetek, amikor jól esne letenni a popokánkat... És lehet tényleg csak annyi a bajunk, hogy a pici megrugdalt bennünket...:)

2009. jan. 15. 14:00
 22/24 Adri baba ***** válasza:
52%

Ezért Próbálom elkerülni az ilyen helyzeteket,nem megyek sehova a párom nélkül(neki van kocsia)nekem nincs :(

De eléggé gusztustalannak tartom!Én csak 19hetes vagyok de ha sokat állok bizony rosszul leszek!

Ugyanez vonatkozik az orvosi rendelőre,állítólag a terheseket előre kellene engedni,de a mama csak befúr,nem baj ha közben fellök...De legyek tisztelettudó???Szép

2009. jan. 16. 14:55
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok "kismami"(gyűlölöm ezt a szót, ez olyan rangféleségnek hangzik...) én persze 13-at megyek, és még 6-ot amit rendszerint nem ülök le. De ugyebár ezt most busszal kellett végigmennem mert vmi baleset volt. Csak a gáz az volt hogy nagyon lassú volt a busz, és végigállni azt a 13 megállót... már fehéredtem, szétestem majdnem, és a mellettem lévők csak bámultak, pláne egy nő, végig csak nézett... De nem! Nem csinált semmit. Szánalmas egy emberiség ez az egész.
2010. febr. 25. 23:55
 24/24 anonim válasza:
100%
Engem sem érdekelnél, terhes vagy, nem beteg. Ne az utcákat járd, hanem pihenj
2017. jan. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!