Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Elkaptak a villamoson! és a...

Elkaptak a villamoson! és a nevemen kívül a többi adat helyet mást adtam meg. Le tudják nyomozni hogy ki vagyok? Vagy ilyenkor mi van

Figyelt kérdés

pesten elkaptak a villamoson.nem volt jegyem se bérletem.az ellenőr egyből a csket vette elő nem is kérdezte meg hogy helyszíni bírságot kifizetem-e?aztán voltam olyan hülye hogy a nevemet megmondtam mert be voltam parázva de okmányokat nem adtam neki és áll lakcímet és édesanya nevet adtam meg. lenyomozzák vagy nem fognak vele foglalakozni?

Fizessem ki a cseket vagy ne? (12ezer) ami nem olcsó mulatság...kérlek segítsetek.példák is jöhetnek.előre is köszi!

2010. szept. 27. 23:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%

Lenyomoznak, úgyhogy fizesd ki.

Legközelebb vegyél jegyet.

2010. szept. 27. 23:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem nyomoznak le. Nem hatóság. De miért lenne 12 ezer? Beviszed a bérletedet az Akácfa utcába, aztán kész, talán valami 1-2 ezer ft költsége van (egy használt bérletet nem olyan nehéz szerezni, főleg így hó végén).
2010. szept. 27. 23:35
 3/19 A kérdező kommentje:

utolsó hozzászoló

nem vagyok pesti csak pont hajnalban indult a vonatom és jgy is rohantam a villamoshoz.de ez az ellenőr elég "tutyi-mutyi" volt és a barátaik is azt mondták hogy ha bármi lenne nyugodtan mondthatom hogy nem is én vagyok és nem is voltam akkor pesten...de azért köszi!

2010. szept. 27. 23:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nyomoznak le, ne foglalkozz vele!
2010. szept. 27. 23:43
 5/19 A kérdező kommentje:
ez jól esik...csak most nem engedhetek meg magamnak egy ilyen botlást...
2010. szept. 27. 23:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

sz.rd le. :) Ha esetleg kiküldenék a csekket, akkor tépd el, vegyél elő egy üres borítékot vagy egy Nokiás dobozt, tedd bele és írd rá hogy "Hagyó úrnak", aztán küldd vissza nekik.

Egyébként egyik ismerősöm sokkal többel tartozik nekik és egyszerűen nem képesek arra hogy behajtsák rajta.

2010. szept. 28. 00:39
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom,hogy hívnak,de ha tucat neved van(például Kiss Gábor vagy Tóth Enikő) akkor nincs semmi gond..Akkor a hamis címre küldik a felszólítást,de mivel tucat neved van így nem tudnak megtalálni..A felszólító levél visszamegy mint ismeretlen címzett..

De ha különleges neved van ami egyedi mondjuk Szentirmaiszép Alma vagy Marcus Antonius a neved akkor könnyen le tudnak ellenőrizni,mert valószínű,hogy egyedül téged hívnak így..

szóval hogy hívnak?

2010. szept. 28. 00:42
 8/19 A kérdező kommentje:

hagyó úr...ez tetszik:D de am szerintem nem fogják lenyomozni...iwiwen,facebookon rámkeresnek max:D

köszi a választ!

2010. szept. 28. 00:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

tudod ki az nem? :D

Amúgy legalább az édesanya neve meg a lakcím kamu volt?

2010. szept. 28. 00:44
 10/19 A kérdező kommentje:
érdekes nevem van...de inkább nem írnám le...de ahogy néztem facen,iwien van egy pár hasonló!
2010. szept. 28. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!