Elkaptak a villamoson! és a nevemen kívül a többi adat helyet mást adtam meg. Le tudják nyomozni hogy ki vagyok? Vagy ilyenkor mi van
pesten elkaptak a villamoson.nem volt jegyem se bérletem.az ellenőr egyből a csket vette elő nem is kérdezte meg hogy helyszíni bírságot kifizetem-e?aztán voltam olyan hülye hogy a nevemet megmondtam mert be voltam parázva de okmányokat nem adtam neki és áll lakcímet és édesanya nevet adtam meg. lenyomozzák vagy nem fognak vele foglalakozni?
Fizessem ki a cseket vagy ne? (12ezer) ami nem olcsó mulatság...kérlek segítsetek.példák is jöhetnek.előre is köszi!
de a legjobb az volt hogy megkapta a jegy árát (annál többet is kért mint egy vonaljegy, a jegyet nem adta oda) gyorsan átnézte a többi utas jegyét, leszállt azt gondolom bement egy kicsit inni.
Amúgy szerintem nincs félnivalód.
ja, még valami: közösségi oldalakról amiről úgy gondolod hogy eljuthatnak hozzád, azt nem árt az ismeretlenek elől elrejteni, vagy állítsd be kedvenc országodat (sokan csinálják azt város helyett)
Sok szerencsét!
00:48-nak
Lehet, hogy csak jó fej volt, nem?
Egyszer én is mókásan jártam...
2008 március vége felé lejárt a 30 napos bérletem, és este elkapott egy ellenőr a metróban, hogy már nem érvényes a bérletem...
Nos ekkor el kezdtem magyarázni, hogy 2008 szökőév, február 29 napos stb..
A vége az lett, hogy ott álltunk négyen 2 ellenőr a haverom és én és számoltuk a napokat :-)
A végén már én se tudtam, hogy mi van...
Aztán adott egy jegyet s elengedett :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!