Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Elkaptak a villamoson! és a...

Elkaptak a villamoson! és a nevemen kívül a többi adat helyet mást adtam meg. Le tudják nyomozni hogy ki vagyok? Vagy ilyenkor mi van

Figyelt kérdés

pesten elkaptak a villamoson.nem volt jegyem se bérletem.az ellenőr egyből a csket vette elő nem is kérdezte meg hogy helyszíni bírságot kifizetem-e?aztán voltam olyan hülye hogy a nevemet megmondtam mert be voltam parázva de okmányokat nem adtam neki és áll lakcímet és édesanya nevet adtam meg. lenyomozzák vagy nem fognak vele foglalakozni?

Fizessem ki a cseket vagy ne? (12ezer) ami nem olcsó mulatság...kérlek segítsetek.példák is jöhetnek.előre is köszi!

2010. szept. 27. 23:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha elárulja hogy tucatnév- e vagy sem, most miért fedjük fel a kilétét? ez az oldal nem arra van :) Egyszer minket is meg akart vágni az ellenőr, de anyám azt mondta neki hogy nem volt jó a jegykiadó automata sehol. Ilyet szól: minden megállóba leszálltak és megnézték? erre én: hoogyne, persze :D Az a hülye meg adott egy jegyet és ment tovább... :D
2010. szept. 28. 00:48
 12/19 A kérdező kommentje:
a többi kamu volt.
2010. szept. 28. 00:48
 13/19 A kérdező kommentje:
00:48 gratula anyudnak!
2010. szept. 28. 00:50
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

de a legjobb az volt hogy megkapta a jegy árát (annál többet is kért mint egy vonaljegy, a jegyet nem adta oda) gyorsan átnézte a többi utas jegyét, leszállt azt gondolom bement egy kicsit inni.

Amúgy szerintem nincs félnivalód.

2010. szept. 28. 00:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

ja, még valami: közösségi oldalakról amiről úgy gondolod hogy eljuthatnak hozzád, azt nem árt az ismeretlenek elől elrejteni, vagy állítsd be kedvenc országodat (sokan csinálják azt város helyett)

Sok szerencsét!

2010. szept. 28. 01:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

00:48-nak

Lehet, hogy csak jó fej volt, nem?

2010. szept. 28. 02:48
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Hát, szerintem aki ilyen munkát vállal egy ilyen cégnél, az egyik sem jó fej.
2010. szept. 28. 12:03
 18/19 anonim válasza:

Egyszer én is mókásan jártam...

2008 március vége felé lejárt a 30 napos bérletem, és este elkapott egy ellenőr a metróban, hogy már nem érvényes a bérletem...

Nos ekkor el kezdtem magyarázni, hogy 2008 szökőév, február 29 napos stb..

A vége az lett, hogy ott álltunk négyen 2 ellenőr a haverom és én és számoltuk a napokat :-)

A végén már én se tudtam, hogy mi van...

Aztán adott egy jegyet s elengedett :-)

2010. szept. 29. 10:54
 19/19 A kérdező kommentje:
az szép!:D
2010. szept. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!