Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenne pár bátorító és bíztató...

Lenne pár bátorító és bíztató szavatok?

Figyelt kérdés
Ma kellene nem megjönnie és nagyon izgulok, hogy ne jöjjön meg, mert babócát akarunk. Kezdek a férjem idegeire menni, mert ő nem izgul annyira mint én, mivel úgy van vele, hogy ha jönnie kell akkor majd jön és nincs mit izgulni ezen. De nekem kellene egy kis drukkolás és bátorítás!!!
2010. nov. 22. 17:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom mondani,hogy fel a fejjel,ne szomorkodj!!!

Nekem 8 hónapot kellett várni a kislányomra és mint már megírtam akkor jött,amikor már nem számítottam rá:)Nem kell nagyon-nagyon akarni és akkor össze fog jönni meglátod:)

Ha sikerült írj majd ide,szorítok!!!

2010. nov. 24. 11:10
 22/24 A kérdező kommentje:
Majd írok és nagyon-nagyon köszönök mindent!!! Jó egészséget és sok boldogságot nektek!
2010. nov. 24. 14:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Na, van már baba? :)
2013. febr. 3. 20:11
 24/24 A kérdező kommentje:
Na írni azt elfelejtettem. :-( DE BABA VAN!!!! Egy gyönyörű 16 és fél hónapos kislányom van. Kincső a neve. :-)
2013. febr. 4. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!