Lenne pár bátorító és bíztató szavatok?
Hát ne idegeskedj :) remélem baba lesz !
Ha holnap sem jön meg tesztelj :))) Drukkolok!
10 hós baba anyukája és 9 hetes kismama
Szerintem apa is izgul, csak ügyesen titkolja. :o)
Nézzetek meg egy filmet este, nagy adag jégkrémmel, úgy gyorsabban telik az idő.
Én első babámmal reggel 5-kor teszteltem, akkor ébredtem... :o)
Holnap mehet a teszt!
HAJRÁÁÁÁÁ!!! Mintha csak az én férjemről írtál volna, ő is ugyanezeket mondta anno. Most a 2 éves lánya a mindene.
39 hetes km
Szerintem is foglald le magad valamivel.Ne izgulj rajta,mert akkor tuti megjön.
Nálunk 8 hónap alatt jött össze a baba,pont amikor már nem számítottam rá.Az első pár hónapban mindig izgultam,jajj csak ne jöjjön meg,teszteltem és persze utána csalódás.Amikor pedig már "nem vártam" annyira,akkor nem jött meg:)))
Drukk-drukk :)
2 gyerekes anyuka :)
Az én férjem is totál higgadt volt a próbálkozások hosszú hónapjaiban(2 év) :) Ő is biztos volt benne, hogy majd jön a baba, amikor ő akar. :)
Végül, mikor terhes lettem és én magam észre sem vettem, elcibált este 10 -kor a Tesco-ba tesztet venni. Megcsináltam még utána és + lett. Nagy csoda volt számomra és hatalmas boldogság. :) (Azóta 18 hónapos már.)
Neked is sikerülni fog, meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!