Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenne pár bátorító és bíztató...

Lenne pár bátorító és bíztató szavatok?

Figyelt kérdés
Ma kellene nem megjönnie és nagyon izgulok, hogy ne jöjjön meg, mert babócát akarunk. Kezdek a férjem idegeire menni, mert ő nem izgul annyira mint én, mivel úgy van vele, hogy ha jönnie kell akkor majd jön és nincs mit izgulni ezen. De nekem kellene egy kis drukkolás és bátorítás!!!
2010. nov. 22. 17:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne idegeskedj :) remélem baba lesz !

Ha holnap sem jön meg tesztelj :))) Drukkolok!

10 hós baba anyukája és 9 hetes kismama

2010. nov. 22. 17:41
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem apa is izgul, csak ügyesen titkolja. :o)

Nézzetek meg egy filmet este, nagy adag jégkrémmel, úgy gyorsabban telik az idő.

Én első babámmal reggel 5-kor teszteltem, akkor ébredtem... :o)

Holnap mehet a teszt!

2010. nov. 22. 17:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Végtelenül hálás vagyok a válaszolóknak! Holnap tesztelek és megírom mi lett!
2010. nov. 22. 17:50
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

HAJRÁÁÁÁÁ!!! Mintha csak az én férjemről írtál volna, ő is ugyanezeket mondta anno. Most a 2 éves lánya a mindene.

39 hetes km

2010. nov. 22. 17:53
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is foglald le magad valamivel.Ne izgulj rajta,mert akkor tuti megjön.

Nálunk 8 hónap alatt jött össze a baba,pont amikor már nem számítottam rá.Az első pár hónapban mindig izgultam,jajj csak ne jöjjön meg,teszteltem és persze utána csalódás.Amikor pedig már "nem vártam" annyira,akkor nem jött meg:)))

2010. nov. 22. 17:55
 6/24 A kérdező kommentje:
Az én férjem is tuti nagyon büszke lesz, ha apuka lesz, csak nagyon irigylem most, mert ő nyugodt típus. Megfogadom a tanácsot és próbálom lekötni magam. KÖSZÖNÖM!
2010. nov. 22. 17:58
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Drukk-drukk :)

2 gyerekes anyuka :)

2010. nov. 22. 19:47
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Ezért szeretem ezt az oldalt, mert ilyen rendes emberek írnak ide, mint Ti is!
2010. nov. 22. 19:49
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csinálsz ma egy tesztet...? Nekem este is kimutatta már ilyenkor. Persze nem mindenki egyforma... De drukkolok neked nagyon és veled izgulok! :)
2010. nov. 22. 20:10
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is totál higgadt volt a próbálkozások hosszú hónapjaiban(2 év) :) Ő is biztos volt benne, hogy majd jön a baba, amikor ő akar. :)

Végül, mikor terhes lettem és én magam észre sem vettem, elcibált este 10 -kor a Tesco-ba tesztet venni. Megcsináltam még utána és + lett. Nagy csoda volt számomra és hatalmas boldogság. :) (Azóta 18 hónapos már.)

Neked is sikerülni fog, meglátod!

2010. nov. 22. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!