Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenne pár bátorító és bíztató...

Lenne pár bátorító és bíztató szavatok?

Figyelt kérdés
Ma kellene nem megjönnie és nagyon izgulok, hogy ne jöjjön meg, mert babócát akarunk. Kezdek a férjem idegeire menni, mert ő nem izgul annyira mint én, mivel úgy van vele, hogy ha jönnie kell akkor majd jön és nincs mit izgulni ezen. De nekem kellene egy kis drukkolás és bátorítás!!!
2010. nov. 22. 17:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Átérzem ezt az izgalmat:-)))

Én 3 éven keresztül szinte minden hónapban így izgultam,reménykedtem.De egyszercsak amikor nem is számítottam rá jött a gólya.

Az én férjem is ezt beszélte mindig hogy majd jön ha jönni akar,hát a frászt akartam tőle kapni,de komolyan.

Szívből kívánom hogy ott legyen a baba és ha teszteltél akkor szívesen olvasnék az eredményről is.

Sok sikert!!!

2010. nov. 22. 23:54
 12/24 anonim ***** válasza:
6.19 van és én már várom az eredményt :)
2010. nov. 23. 06:19
 13/24 anonim ***** válasza:

Na mi a helyzet???

-egyik tegnapi válaszoló, aki izgul érted :)

2010. nov. 23. 08:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok:)
2010. nov. 23. 10:02
 15/24 melcsiboszi ***** válasza:
Én is! :-)
2010. nov. 23. 15:17
 16/24 anonim ***** válasza:
na?????????? van baba????
2010. nov. 23. 15:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Irtó édesek vagytok, de sajnos ma délután megjött a nemvárt, így most nincs baba. :-((( Nagyon elszontyolodtam, a férjem nem győz vigasztalni. Ő most is tök nyugodt és azt mondja: majd legközelebb, most még nem választott ki minket egy babuci sem, hogy legyünk a szülei, de már látják a nevünket a várólistán. Nagyon aranyos és végül is ez még csak a legelső hónap volt, nem sikerül mindenkinek elsőre! Köszönök mindent és még jelentkezem!!!
2010. nov. 23. 17:43
 18/24 melcsiboszi ***** válasza:

Ne légy szomorú, én egy hónappal azelőtt, hogy összejött a baba, akkor vártam nagyon, hogy ne legyen meg, és akkor én is nagyon el voltam szomorodva. De rá egy hónappal, amikor meg annyira nem akartam volna babát, mert éppen akkor voltam próbahéten az új munkahelyemen, hát nem elmaradt? :) Ilyen az élet! És még az állást is megkaptam! :)

Szóval ne aggódj, szurkolunk! ;-)

2010. nov. 24. 09:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Legközelebb biztos sikerül :) Hajrá :) Ne legyél szomorú, főleg ha csak az első próbálkozás volt!!
2010. nov. 24. 10:47
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már kezdek újra magamara találni és már nem vagyol olyan szomorú. Főleg azért, mert kiszámoltam, hogy ha estleg a köv.hónapban összejönne, akkor kb arra a napra esne a baba születése, mint az én szülinapom.:-)
2010. nov. 24. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!