Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írnátok nekem sok sok lelkesít...

Írnátok nekem sok sok lelkesítő, bátorító idézeteket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:

A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz.

Kazantzakis egyszer azt mondta: “Ecseted és festéked van. Beléphetsz a menyországba, ha megfested.”

(Andrew Matthews – Élj vidáman!)

2011. júl. 22. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
“A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke.” (Vermon Law)
2011. júl. 22. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.

(Niccolo Machiavelli)

2011. júl. 22. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:

“Az akadályok nem törhetnek meg; minden újabb akadály az elszántságomat fokozza.”

Leonardo Da Vinci

“Az, hogy milyen a boldog ember élete, gondolatai milyenségén múlik: így hát ügyelj erre! Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat.”

Marcus Aurelius

“A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé.”

Tepperwein, Kurt

..ennyi..

2011. júl. 22. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ma van az a holnap,amitől tegnap annyira féltél.
2011. júl. 22. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:

"Semmi sincs ami a világon teljesen rossz lenne: még egy álló óra is pontos a napjában kétszer!" (Paulo Coelho)

Ha azért sírsz mert lement a nap, a könnyeid miatt nem fogod látni a csillagokat! :)

2011. júl. 22. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
2011. júl. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!