Igaz hogy a fiús anyák patisak lesznek?
Nem tudom, nekem fiam lesz, nem vagyok pattanásos...
De az a babona bejött hogy szőrösödik a poci akkor kisfiú, mert nekem igen szőrösödött...(ami remélem elmúlik:)
Üdv 31hetes
itt egy cikk ezekről a népi babonákról. én az összes pont szerint kislányt várok, de az uh szerint szinte 100%, hogy fiú, már csak ezért sem szabad hinni ezeknek, max érdekességként elolvasni
Átnéztem a linket, ezek szerint kislány, mind szerint:)
UH-n már többször is megmutatta a kukacát:D
Most várom a második kislányunkat (31. hét).
Az elsőnél az állam vonalában és a nyakamon voltak pattanások kb. a 6-8-10. héten (pontosan nem emlékszem, de az elején). Most semmi ilyesmi nem volt.
Az elsőnél kb. a 6-13. hétig eléggé kínzott a hányinger, most kb 3-4 ilyen nap volt.
Az elsőnél iszonyúan lelassult az emésztésem, hónapokig kínlódtam a WC-zéssel, most nem nagyon van ezzel sem problémám. Nem is hízok annyit, mint az elsőnél.
Az elsőnél már a 6-7. héttől nagyon érzékeny volt, fájt a mellem, most semmi hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!