Veletek hogy közölte az orvos, hogy ikreitek lesznek?
Anyumnak az esetét tudom leírni :)
Mivel 10 évvel azelőtt azt mondták neki, nem lehet több gyermeke, úgy ment a dokihoz, hogy neki biztos valami hormonzavara van, mert nem jött meg, meg rosszul van, meg ilyenek. Mondta a doki, hogy ennek a hormonzavarnak dobog a szive :)
Mikor visszament pár hét múlva, meg mondta neki, hogy olyan nagyon hormonzavaros, hogy két szivecske is dobog :)
De sajnos az ikertestvérem meghalt szülés közben...
ÓÓÓ, nem akartalak elkeseríteni!!!
Ez már 21 éve történt, mostanában ritkán fordulnak elő ilyen komplikációk...
Kellemes babavárást!
Bátyám 31, én 21 :)
Miután bátyám megszületett közölték vele, hogy nem lehet több gyereke, mert ő is nagyon nehezen lett meg. Volt anyumnak 6 vetélése bátyám születése előtt. Bátyám után jöttünk mi :)
8 hetes terhes voltam, amikor elmentünk az első uh-ra. Ott még semmit sem mondtak, bár lelkem mélyén valahogy úgy éreztem, hogy kicsit többen vagyunk, mint mi azt gondoljuk.
12. heti uh-n a dokim bejött és elkezdett vizsgálni. Először nézte a monitort, erősen koncentrált, majd elkezdett számolni. Nem igazán értettük, hogy miről beszél :))
Megkérdezte, hogy hány gyereket szeretnénk, mennyit terveztünk összesen?! Azt válaszoltuk, hogy egyenlőre egyet, de lehet, hogy két babánk lesz 2 év korkülönbséggel.
Elkezdett nevetni és azt mondta, hogy max. pár perc különbséget tud ígérni a három gyermekünk között.
Én azt hittem, hogy sokkot kapok. 4× kérdeztem rá, hogy biztos három-e?! Ő váltig állította, hogy igen!
Végül épp, hogy 8 hónap és császár lett a vége.
Mai napig nem tudom eléggé meghálálni az orvosomnak azt a kedvességet, amit terhesgondozáskor kaptam tőle!
Nekem inszeminációm volt, nem jött meg, a teszt pozitív lett. Mentem ultrahangra, erre közli a doki, hogy "Hááát ez nem egy gyerek"... Na mondom tök jó csak hormonzavarom van azért lett + a teszt. Aztán mondta, hogy itt bizony hárman vannak :)) De a végén csak egy baba maradt.
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!