Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6hetes kismamik itt vagytok? :)

5-6hetes kismamik itt vagytok? :)

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
jan. 27. 06:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!
jan. 30. 10:48
 22/32 meme88 válasza:
Jajj úgy örülök!🥰 Gratulálok!🩷
jan. 30. 10:58
 23/32 anonim ***** válasza:
Én ma rettentő hisztisen keltem. Azt érzem hogy tuti valami gond lesz. Idegesít hogy nincs semmi tünetem max bemesélek dolgokat. Hisztis vagyok ma nagyon.. hamarabbra kellett volna időpontot kérnem mint 7+1 de biztosra akartam menni.
jan. 31. 16:59
 24/32 A kérdező kommentje:

Én ma mint akin úthenger ment át... Párom s mondta szarul nézek ki, lányom is mondta anya le vagy feküdve jól vagy? :D

Egész nap feküdtem ha felkeltem szédelegtem

jan. 31. 19:26
 25/32 A kérdező kommentje:

Na megjott az édes íz a számba egész nap. Sósat eszek akkor is🤣

Tegnap 2*ugy megszedultem mintha körhintan lennék

febr. 4. 09:30
 26/32 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
febr. 6. 08:31
 27/32 meme88 válasza:
A reggeleket kivéve folyton éhes vagyok...🥹 Ettem csokit is,amit egyéb esetben nem szeretek...nem szeretem az édes ízt... +Szédülés, hányinger! Már nagyon várom,hogy lásson orvos is. A tünetek miatt reménykedem,hogy minden rendben!🙏
febr. 7. 05:25
 28/32 A kérdező kommentje:

Állandó édes íz a számban, az előbb a víz volt édes...

Kávét nem nagyon kívánom napi 1et iszom a 4helyett🤣

Pecsételés : kB 3-4naponta 1* wczesnel rózsaszín a papír. De inkább amikor nagywczek. Lehet rossz helyen tapad és ilyenkor valami ér elpattan vagy nem tudom 🫤 hétfőn megyünk dokihoz rendesen. És ha minden oksi utána lassan elmondjuk a családnak is😊 drukkolj átok.

Ja és ma is csak fetrengeni tudok kb

Ti hogy vagytok?

febr. 8. 12:35
 29/32 anonim ***** válasza:

Én kedden megyek dokihoz. Anya meg anyósom tudja mi a helyzet. Nálam pecsételés hála az égnek nincs. Ég a gyomrom, puffadok sokat, kb ennyi. Mi a genetikáig senki másnak nem mondjuk.

23-as.

febr. 8. 12:41
 30/32 meme88 válasza:
Sziasztok! Ma voltam orvosnál! 7+5 napos dobogószívű kis bogyóm van! 🥰 Képzeljétek minden ugyan úgy van, mint egy évvel ezelőtt. Szinte napra pontosan...a kislányom meghalt a 37. héten de most úgy érzem kaptunk egy új forgatókönyvet,aminek boldog vége lehet! 🙏🤍
febr. 12. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!