5-6hetes kismamik itt vagytok? :)
Figyelt kérdés
Hogy vagytok?jan. 27. 06:33
11/32 meme88 válasza:
Nagyon sajnálom!😞 Túl sokan vagyunk ezzel a fájdalommal. DE! Minden jó lesz most!🥰 Csak olyan messze van még a vizsgálat időpontja....alig bírom kivárni..Máskor persze csak úgy rohannak a napok! Most meg csak vánszorog az idő..
12/32 anonim 

válasza:

Szarul, hanyas hanyinger 0-24
Elsovel veszes hanyasom volt, be vagyok szarva mert szinte napra pontosan ua tunetek.
Fbn csatlakozzatok a szeptemberi babak csoporthoz
13/32 anonim 

válasza:

Van, akinek esetleg a hasmenés is a tünetei között van? :(
14/32 A kérdező kommentje:
Nekem rémes alhasi feszülés. Pár napig nem volt ma megint mintha egy lufi lenne a méhem
jan. 29. 15:59
15/32 A kérdező kommentje:
Na én most éjjel felkeltem pisilni és rózsaszín pecsételésem van... 😡
Tegnap pont kértem időpontot az sztkba mára hogy csak hogy megnezzuk minden rendben van e..
Drukkoljatok
jan. 30. 01:23
16/32 anonim 

válasza:

Sajnálom kérdező! Szurkolok nagyon. Mennyinél tartasz ma?
17/32 A kérdező kommentje:
6+1nel tartok. Lehet csak vaklárna. Most reggel semmi nem volt.
jan. 30. 06:30
18/32 anonim 

válasza:

6+1 nèl valamit már tuti látnak. Szurkolok hogy vak lárma legyen. Hajnalba akár oda is haluzhattad félálomba. Bár ilyenkor azért jól megnézi az ember mit lát. Drukkolok! Írj majd mi volt!
19/32 meme88 válasza:
Hétfőn nekem is az volt,azóta semmi. Minden rendben lesz!🩷 Azért írj majd!
20/32 A kérdező kommentje:
Bunkó dokihoz kerültem, de 2mm a picike és pulzal a szíve 😍.
jan. 30. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!