6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Tüneteitek, hogy állnak? Orvosnál jártatok már? Mikor mentek legközelebb? Milyen vitamint szedtek?

Szia! Nagy nagy Gratula Neked a Babóhoz!
Én 6hét 1 napnál járok ma. Eddig egyszer voltam ultrahangon. Szerencsére a tünetek elkerülnek, azon kívűl, hogy 15 percenként járok mosdóba :)!

En is 7 hetes vagyok. A hanyingert ugy tunik, hogy nekem is sikerul meguszni, bar ami kesik, az lehet, hogy nem mulik :)
2x voltam en is uh-n. Masodjara barna folyas miatt, amire kaptam gyogyszert. Januarban megyek legkozelebb ultrahangra. Addig bizom a legjobbakban es :)
Szia! Neked is nagyon nagy Gratula a babóhoz!
Én is január 2án megyek a dokihoz legközelebb.
Megírjátok majd mi volt a dokinál?

Remélem minden rendben lesz hétfőn. Majd írd meg mi volt!
Köszönöm, én ma vagyok 7hét 1 napos. Január 2án megyek orvoshoz legközelebb. Szerencsére a hányás még idáig elkerült. Reggelte van gyomorégésem, meg fél óránként járok mosdóba, de egyébként szerencsére minden rendben!
Szorítok Neked, hogy hétfőn minden jó legyen! 1. Baba? :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!