6 hetes terhes vagyok 1 cm es magzatot látott a doki pulzálo szivvel. De nem mondta hogy mennem kéne védönöhöz. Szerintetek hivjam fel és kérdezzem meg vagy 2,5 hét mulva mikor megyek legközelebb akkor is rá ér?
Így van,ràér akkor.
Gratulàlok:)
En egyik gyerekemnel sem mentem vedonohoz a 12 hetes ultrahang elott. A masodikkal konkretan 20 hetes voltam, amikor eloszor mentem, a nyari szabadsagok miatt igy jott ki.
Nekunk abszolut semmi beutalot vagy ilyesmit nem allit ki a vedono, igy felsleges is lett volna. Mivel az orvsohoz rendszeresen jartam, o mondta mikor hova menjek, milyen laborvizsgalatra, vizeletet, vernyomast ok is neztek, igy abszolut semmirol nem maradtam le.
Volt korai vetelesem is, a barati korunkben is jopar hasonlo eset, ezert sem siettem.
Most a harmadikat varom, mivel mar mashol lakunk es nem tudom itt milyen a rendszer, igy felhivom mondja el o, de remelem most sem kell mennem. Te is nyugodtan keresd ki kihez tartozol, csorogj ra es kerdezd meg nala hogy szokas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!