Mikor kell legközelebb orvoshoz menni, hány hetesen?
Orvosod, védőnőd nem tud ebben tájékoztatni? Csak mert az a tuti. Ezek a dolgok helyenként eltérőek lehetnek.
A dokidnak (akár magán akár sztk-s) kellene mondania, hogy mikor vár legközelebb. Én pl mindig automatikusan kapom az újabb időpontot.
Egyébként igen, 24-26 hetesen van a terheléses vérvétel. Szóval ha nincs panaszod, akkor az a következő.
a magándokim pesti, rákérdeztem ő szerinte még ráér a terhelés.
amúgy nem pesti vagyok, ahol lakok védőnő 24 hetet mondott a laborra. terhesgondozóba 20 hét után hívtak vissza.
ezért kérdezem, mert 3 helyről 3 külön dolgot mondtak.
Ha dokit akarsz cserélni, akkor gyorsan válassz egyet, nehogy ne vállaljon senki.
A terhesgondozóba kb havonta kell menni. Ottnem kapsz mindig újabb időpontot, neked kell kérned?
A terheléses cukor vizsgálat max 26 hét.
már telefonba beszéltem egy másik dokival őszintén elmondtam neki miért akarok orvost váltani, telefonba azt mondta 20 hét után mennyek hozzá, és mindent megbeszélünk. én ebből úgy gondolom, hogy vállalni, fog.
terhesgondozásra abba a kórházba szoktam menni ahol szülni szeretnék, és a dokit is onnan választottam, mert szokott szüléseket elvállalni abban a kórházban. de terhesgondozóban nem rendel, csak magánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!