Most leszek 9 hetes, mikor menjek legközelebb orvoshoz?
A leletre nem írták rá, hogy mikor kell menni legközelebb? Nekem magándokim van, ezért az SZTK-s orvoshoz én nem is jártam. Csak a kötelező UH-kra.
A védőnőhöz úgyis el kell menned a kiskönyvedért, legjobb a 12. hétig, ő majd segít, hogy felétek mi a "szokás".
A 12. héten nézik a tarkóredőt, arra kérned kell UH-ra időpontot, ez biztos.
Gratula! :)
Legközelebb a 12. héten kell UH-ra menni, ez kötelező, és nagyon fontos vizsgálat!
De előtte, a papírral, amit kaptál a dokitól, el kell menned a védőnőhöz, aki kiállítja neked a kiskönyvet. Ezzel tudsz aztán már menni az UH-ra. És a védőnő (legalábbis nálam így volt) odaadta a rengeteg beutalót, ami mind-mind vérvételről szólt, tehát egy alkalmas, csak sok mindent néznek... Ezt a vérvételt jó elintézni még a 12. hétig, mert a 3 vérkép épp arra szolgál, hogy mind a 3 trimeszterben le legyen ellenőrizve a dolog. :)
20 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!