Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6hetes kismamik itt vagytok? :)

5-6hetes kismamik itt vagytok? :)

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
ma 06:33
 1/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok hogy vagytok?

Engem most a derékfájás kínoz de annyira hogy éjjel felebredtem rá. Mas tünet most nincs is. Ja meg izomlaz szerű fájdalom a vadlimban tegnap óta 🫤

Két hét múlva megyünk orvoshoz.

ma 06:33
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az alhasamban van néha húzódó fájdalom, meg estére mindig borzasztóan puffadok. Ennyi csak még.
ma 06:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Nekem a puffadás-alhasi fájdalom a pozitív teszt előtt volt és pár napja elmúlt.

Most csak ez a derékfájás..

Te mikor mész orvoshoz?

ma 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
11.én megyek. Nagyon messzinek érzem még. Jaa és nonstop éhes vagyok szinte…
ma 06:42
 5/8 meme88 válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem ma reggel ilyen rózsaszínes vérzésem volt. Kicsit aggódom...12én megyek orvoshoz. Sajnos felesleges előbb...progeszteront írnának fel max, azt meg szedem most is. Amúgy enyhe feszülést érzek a derekamnál és olyan a szaglásom,mint a cápáké... :)

ma 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. A szaglásom nekem is brutál amúgy.

Remélem nem lesz gond a rózsaszínből. Igen ilyenkor még max progeszteront tudnak adni. Szedjél magnéziumot és pihenj.

ma 09:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem semmi tünet 🫤 tudom semmi nem jó 🤣
ma 14:13
 8/8 A kérdező kommentje:
5os nekem is volt pici pecsételés de nekem ez mindig így van. Úgyhogy a pánik és a ja ez természetes keveredik (5.terhesseg ebből 1 gyerek)
ma 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!