Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamik, ki volt már...

6 hetes kismamik, ki volt már orvosnál? Mit mutatott az uh? Nálatok van ez a rémes folyás? Borzasztóan zavar.

Figyelt kérdés

Szívesen olvasom mindenki tapasztalatát, észrevételét. :)

Boldog babavárást. :)

2014. szept. 25. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, én múlt héten voltam uh-n 6 hetesen. Azt hittem 7 hetesen megyek, de kiderült hogy később volt peteérésem. Szerencsére így is látszott minden, 5 mm crl és volt szívhang. 3 hét múlva kell visszamennem. Én sztk alapon mentem, elég gyorsan lezavarta a doki az egészet, viszont azt szépen elmagyarázta, hogy mit látni az uh-n. Ha legközelebb se kérdez (ami fontos lehetett volna, mert szedek gyógyszert), akkor elgondolkodok a magánrendelésen.

Folyásom nekem is van, de nem zavar (csak ha rámjön a szívbaj, hogy ugye nem vér folyik éppen). Kb annyi folyásom van, mint máskor ovu előtt. Úgy tudom ha nincs rossz szaga, színe, akkor nem kell vele foglalkozni.

2014. szept. 25. 15:25
 2/5 Nina0120 válasza:

Szia! Én 8 hetesen voltam, és látszott minden aminek kell. A folyás az volt, és van is. :/

18 hetes kismama vagyok

Neked is boldog babavárást, és kitartást az esetleget rosszullétekhez. Én az első trimesztert végig szenvedtem. :(

2014. szept. 25. 18:11
 3/5 Kelemen Szabina ***** válasza:
Én anno 5 hetesen mentem, kértem h a korai terhesség miatt ne vizsgáljon meg, (anya mondta h elvetéléshez vezethet) Ezért csak uh-t kértem, látszódott a petezsák, meg ami benne volt, de már nem emlékszem annyira, most is 5-6 hetesen megyek 5 nap múlva.
2014. szept. 29. 09:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Én ma vagyok 6+4 hetes, ma voltam dokinál. Vizsgálni nem vizsgált, mert pont a múlt hónapban voltam rákszűrésen, csak uh volt. 7 mm-es a pici és már dobogott a szíve, olyan jó volt hallani. :)

Majd írd meg, mi volt nálad kedves utolsó.

2014. szept. 29. 14:28
 5/5 Kelemen Szabina ***** válasza:
Tegnap találtam meg a régi papirom. 6 hetesen 17x12 mm petezsak benne élő embryo. CRL: 2,2 mm FHR: 120/min ennyi penteken megyek az orvoshoz es irom a reszleteket.
2014. szept. 30. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!