Kislány babák nuniját hogy tartjátok tisztán? Tényleg nem lehet közé nyúlni? Meddig? Engem zavar, hogy fehéres-sárgás folyás van közte. Ennek így kell lennie?
Hm. Semmivel sem szabad a hüvelyébe nyúlni, csak a szeméremajkakat lehet letisztítani. Ha viszont folyása van, vidd el dokihoz, mert lehet, hogy valamilyen fertőzés.
Igaz, hogy a bacik még nem szeretik azt a hüvelyflórát - nem is nagyon van még a picinek -, de gomba pl. simán lehet. Aztán ha semmi sincs, megnyugszol és kész. :)
Ha a hüvelybe nem is nyúlkálsz, de óvatosan ki lehet törölni a nuniját is, ha máskor nem a fürdésnél kilötykölöd/spricceled vagy mi:)
A folyás miatt megmutatnám dokinak.
én tisztitom neki mindig. Tisztbarakásnál, fürdésnél. még nem volt gond belőle. Most 13 hónapos.
Mennyi idős a lányod? Mert az ejelén (talán az első hónapban) teljesen normális a folyás, még akár vérsnek is tünhet. Ez főleg szoptatott babáknál fordul elő, de gyakori a tápszereseknél is. Az anyai hormonok ürülnek ki a szervezetéből. Persze ha már 2 hónapos elmúlt, akkor tuti nem erről van szó.
Ha még csak pár napos-hetes, akkor normális a folyás.
Én popsitörlővel törlöm ki neki ott is. Muszáj! A kakit nem hagyhatom benne...
Köszi a válaszokat!
5 hetes a babám. Akkor mostmár közé nyúlok óvatosan. Sajna a kaki nem nagyon megy, úgyhogy nekünk még nem volt nyakig kakis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!