Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez vajon terhességet jelent ?

Ez vajon terhességet jelent ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan kérdésem lenne felétek,hogy tegnap este csináltam egy tesztet és pozitiv lett de mikor ma csináltam az már kevésbé pozitív. Hasam eléggé gorcsol és szur,viszont meg nem kell meg jönnie. Valaki tud segíteni ?
tegnap 20:38
 1/7 A kérdező kommentje:
tegnap 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő pozitív, terhes vagy, ha ezek terhességi tesztek.
tegnap 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen terhességi tesztek, pepino a neve
tegnap 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a felsőt látom pozitívnak. Ha az volt előbb, akkor lehet, kémiai terhesség, meg fog jönni. De ilyen korai terhességnél előfordulhat, hogy csak nem volt elég koncentrált a vizelet. A mait is este csináltad?
tegnap 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, a mait délután csináltam
tegnap 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 4-es írja.

A tegnapi pozitív a mai meg lehet csak a vizelet kocentráltságának hiány amiatt lett olyan amilyen. Amíg nem késik a mensi, előfordul. Utána meg már mindegy mennyit iszol vagy pisilsz pozi lesz.

Holnap tesztelj nyugodtan reggel, ha tudsz, de már a délutáninak is pozinak kellene lennie. Próbálj előtte nem psilni meg inni 2 órát. Drukkolok, hogy pozi legyen.

tegnap 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi holnap akkor tesztelek ujra és akkor írok,hogy miujsag
tegnap 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!