Mi lesz így? Méhen kívüli terhességem van, a doki nem műt meg, mert nagyon megfáztam és lázam is van. Ilyenkor mi fog történni? Hogyan tovább? Magánúton próbálkozzak?
Nem minden esetben indokolt a műtét. Megvizsgáltak rendesen? Hány hetes vagy? Hol tapadt meg az embrió?
Engem sem műtöttek. Nekem a 7. héten derült ki és a petevezetékemben volt letapadva.
Kórházba küldtek, ahol 3 napon át megfigyeltek, az embrió meg szépen felszívódott minden komplikáció nélkul. Kb. mint egy menstruáció, úgy zajlott le.
Csatlakozok: méhen kívüli terhesség esetén nem küldenek haza, mivel ordítasz a fájdalomtól, vérzel és sürgőssegileg meg kell, hogy operáljanak.
Valamit nagyon félreérthettél, kérdező.
5 írta hagy nincsenek fajfalmai....valószínűleg ha olyan sürgős lenne vagy olyan rosszul lenne megműtenék.
Betegen egy doki se műt szívesen.
Kedves 5. válaszoló. Nekem semmi fájdalmam, még egy kósza görcsöm sem volt, nem is véreztem. Csak barna pecsételés volt 2-3 naponta, ezért nem műtöttek. Hagyták, hogy a testem tegye a dolgát és felszívódjon az embrió.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!