Missed abortusz után hány hetet/hónapot mondott a doki, hogy várni kell a következő gyerkőc próbálkozásával?
Bocsi, lehet, nem ebben a témakörbe kellett volna írnom, de remélem sokaknak sikerült egy missed ab után teherbe esniük :o) Azért kérdezem, mert nekem 3 hónapot mondtak, de hallottam már 6 hétről, de 6 hónapról is. Ezeket mind orvosok mondták. Miért nincs ebben legalább egyetértés? (sokminden másban sincs) Ha pl. másik orvosom lenne, akkor lehet, hogy előbb jöhetne a tesó, ha előbb próbálkozhatnánk? Nem értem. Két vetélésem volt már, a másodiknál megkérdeztem, hogy nem lehet e az a baj, hogy kevés volt a 3 hónap (utána sikerült egyből teherbe esnem, de sajnos ő sem akart megszületni :o( ) És mondta a doki, hogy nincs összefüggés. Akkor mi ez a 6 hét meg 6 hónap?
Köszi
Sajnos a 6 hét-6 hónapot én sem tudom. Nekem azt mondta a doki, hogy 2 hónap, 2 normális menstruációt várjunk meg. 3 hónap lett belőle, mert fogyókúráztam. Majd az első együttlét alkalmával teherbe estem. :-) 19+4 kismami
(olyat is hallottam már, hogy semmit sem vártak)
Szia!
Nekem műszeres befejezésem volt Missed Ab. miatt a 9.héten tavaly november 12.-én
Március elején már pozitív volt a tesztem.
Doki azt mondta, hogy jó lett volna várni még legalább egy hónapot...
Vérezgettem is a 10. hétig és feküdnöm kellett :(
Most már bánom, hogy nem vártunk többet.
Szerencsére azóta már 24 hetes a fiatalúr, de kinyílt a méhszájam, én ezt is a korai teherbeesésnek tudom be (bár a doki nem mondta, sz.tem nem akart idegesíteni vele)
Én min. 3 hónap után próbálkoznék, de inkább több (ha van türelem)
Én már több babát is elveszitettem és csak akkor mondott a doki 3 hónap pihenőt amikor 15 hetesen vetéltem el.A missed ab.-jaimnál nem kellett várni.Most februárban is volt egy 12.hetes missed ab-om de a 3 hetes kontrollnál azt mondta a doki hogy már nem is kell védekezni.
11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!