Sajnos a hatodik héten véreztem, és elveszttettem a picikémet. Mit csináljak, hogy gyorsan elteljen ez a három hónap amit a doki javasolt hogy újból próbálkozzunk?
Nagyon sajnálom én is, hogy ezt át kellett élned, de -még ha nem is igazán vigasz- gondolj arra, hogy a természet nem véletlenül szüntet meg terhességeket. Lehet, hogy nem volt egészséges az embrió.
A 3 hónap alatt pedig készítsd fel magad a következő babára. Egyél sok gyümölcsöt, így nyáron van is sok, szedj folsavat, ami a gerinc és idegrendszeri fejlődési rendellenesség kockázatát csökkenti, mozogj sokat, hogy jó kondiban légy, de ami a legfontosabb ne stresszeld magad, mert akkor nem biztos, hogy teherbe fogsz esni. Nagyon sok esetben, ha egy nő rágörcsöl, hogy terhes akar lenni és stresszeli magát minden hónapban, amikor nem sikerül, vagy valamilyen nagyobb trauma, mint a tied lelkileg összetöri, akkor a szervezet nem engedi a terhességet, mert nem ideális állapotban van a test és a lélek egy baba kihordásához. Jó lenne azt is kideríteni, hogy miért véreztél, hogy legközelebb elkerülhesd azt a tényezőt, bár mivel vetélés után veszélyeztetett terhes leszel mindenképpen nagyon sokat kell majd pihenned.
Én sok sikert kívánok neked a következő terhességedhez, hogy egy gyönyörű, egészséges kisbabát szülj. Biztos sikerülni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!