Elhalt terhessegemnel nem indult be a magzat szivverese. A doki azt mondta, hogy ez barmikor elofordulhat es lehet ujra probalkozni, de nem nyugtatott meg. Mitol lehet ez? Lehet kivalto oka?
Ha erre gondolsz-nem te vagy a kiváltó ok és nem tudod kivédeni. Valószínűleg a szív 4 kamrája nem fejlett ki, vagy a köldökzsinórban nem vol meg a 3 ér..ez inkább genetikai rendellenesség miatt történt...sajnos előfordulhat többször is, de ne így készülj a következő terhességedre!
Sok sikert a következő probához..és kívánom,hogy ne legyen semmi gond!
Sajnos előfordul és elég gyakran, csak a dokiknak ez természetes, nekünk meg egy hatalmas veszteség. Azzal, hogy bármikor előfordulhat, piszkosul nem mondott semmit sem a doki, mert pl az is bármikor előfordulhat, hogy egészséges babának adsz életet... Mindegy. Velem is történt ilyen, a 8. héten 2 éve.
Akkor azt mondta az orvos, hogy vigasztaljon a tudat, hogy semmilyen orvosi dologgal nem tudnák úgy előkészíteni a szervezetemet egy újabb terhességre, mint ahogy akkor a természet elintézte.
A hormonháztartásod szuper, a méhedben friss, vastag nyálkahártya tud kialakulni, a lehető legjobb körülmények egy következő terhességhez. Én annak idején 3 hónap kötelező szünet után egyből teherbe estem, pedig előtte másfél évig próbálkoztunk. Ma a kisfiam 17 hónapos és októberre várjuk a kistesót.
Szóval, ne aggódj!
Szia!
Sajnos az eseted nem egyedi, velem is megtörtént az első terhességemnél. Akkor azt mondták, hogy ez a nők 90%-ánál sajnos így van.
Most 1,5 év után újra terhes vagyok és így a 19. héten minden rendben van.
Igaz, hogy az első 12 hét egy merő ideg voltam, mert attól féltem újra bekövetkezik, de szerencsére nem lett baj.
Ne add fel a reményt, tarts ki és hidd el minden oké lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!