Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4db teszt pozitív 1digitalis...

4db teszt pozitív 1digitalis pozitiv (3-4hetes lehetek azt írja) Ma voltam dokinal mert barna folyasom van, de nem lát semmi terhességet .. szerintetek?

Figyelt kérdés

ma 09:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt az utolsó mensid és mikor kellett volna megjönnie?
ma 09:47
 2/19 A kérdező kommentje:

December 3-7ig

De meg januar3-7ig megjött . Most a héten lettek pozik a tesztek

Olvastam hogy meg az utolsó mensi meg jöhet .. de ma kicsit szomorú lettem ..

ma 09:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg kémiai terhesség lehetett és ürül ki a hcg, azért nem látott semmit. Januárban mikor megjött akkor rendes volt?
ma 10:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez így még mindig fura. Január 3-7közti mensidhez még a ciklusod le sem járt....tehát egyértelmű, hogy előző ciklusban lettél terhes. Viszont ahhoz már látni kéne...

Nem akarok vészmadárkodni, de lehet méhen kívüli. Én elmennék még ma hcg vérvételre és rá két napra ismét, vagy hétfőn. Méhen kívülit nehezebb megtalálni... a leírásod alapján meg nagyon minimum petezsák kellett volna legyen.

ma 10:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

3-as, kémiai terhesség nem húzódik el ennyire, és a 3-7-ig mensivel ki is ürült volna a hcg... nem hogy még 3-4hetet írjon a digi vérzés után egy héttel... ez már a kémiaitól elég messze van. Ott nem lesz ekkora hcg. Ez ilyenkor max vetélés, de neki még az sem, hisz vérzés után is nagyon pozi a digi tesztje.

Mondjuk az nem világos miért teszteltél ciklus közepén???

ma 10:17
 6/19 A kérdező kommentje:

December:3-7 mensi

Január 3-7 mensi

Január 13-14.en barna folyasom volt .

Ezért vettem húgyúti illetve hüvelyi fertőzésre tesztet .. ( férjem van mielőtt rossz akarok kommentelnek)

Sosem volt fertőzésem így ismét ki akartam ezt zárni.

Negatív lett mind a kettő tesztem .

Akkor gondoltam miért ne csinálok egy terhességi tesztet hisz szeretnénk babát .. pozitív lett . Majd másik nap csináltam ,reggel, délután is azok is pozitívak lettek .

ma 10:34
 7/19 anonim ***** válasza:

Akkor mindenképp menj el ma hcg vérvételre és hétfőn ismét. Ha nem duplázódik a hcg, viszont van bőven, akkor nagyon sanszos, hogy méhen kívül lesz.

Totál egyértelmá, hogy még decemberben lettél terhes. Így, hogy uh-n nem találják, elég para. A sima vizelet teszted mennyire lett két csíkos? Majndem egyforma a két csík rajta?

ma 10:42
 8/19 A kérdező kommentje:

Azt mondta a doki méhen kívül sem lát terhességet ,

Halványabb a csík, képet nem tudom hogy tudok ide felrakni neked megmutatni

ma 10:46
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tudsz.

ma 10:50
 10/19 anonim ***** válasza:

5ös

Köszi, akkor nem kémiai. Az még a "jobbik" eset. Meg kellene nézetni viszont akkor másik dokival is.

Kávézacc szerű barna folyás nincs?

ma 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!