Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség utolsó 3 hetében ti...

Terhesség utolsó 3 hetében ti híztatok?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, eddig 8 kiló van rajtam. Ez az utolsó 2 hónapban jött fel, előtte semmi. Jó lenne ha max 10kiló plusszal mennék szülni. Enni se nagyon bírok már, mert folyton jön a savam. Ti mennyit híztatok az utolsó pár hétben?
jan. 2. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lepontozást! Én tényleg a "semmitől" híztam, még kérdésem is volt akkoriban, mert pár nap alatt ilyen 4 kilók jöttek fel rám. Annyira telt volt a gyomrom, hogy pár kanál zabkása, répa szelet meg korpovit kekszet rágcsáltam. Néhány falat után pedig elöntötte a torkom a sav, így nem sok kedvem volt enni. Mégis egy hónap alatt felugrott 12 kiló. Kezeim is bedagadtak, fogni nem bírtam. Sürgősségi császárom lett, érzéstelenítésnél megjegyezték, hogy a derekam is vizes. Akkora elefánt lábaim voltak, hogy ha nem császár lett volna, akkor is kellett volna vérhígítót szúrni trombózis gyanú miatt...

És ahogy lohadt le a lábam, kezem, mindenem, 2 hét alatt olvadtak le a kilók.

Úgyhogy van aki nem hízik semmit, valaki azért hízik mert 2 helyett eszik, és valaki brutál vizesedik.

Kérdező! Ne foglalkozz semmivel, boldog baba várást!

jan. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!