Összesen mennyit híztatok a terhesség alatt?
32. hétig a 10 kg hízás sok (harmadik trimeszterben nem híztam egyáltalán, a nagyja a másodikban szaladt fel.)
Előtte vékony-sportos alkat voltam, 171 cm 68 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok 78 kg. Csak a hasamra szaladt fel, ugyanazokat a ruháimat hordom mint előtte.
1. gyerekkel 64-->72 kg
2. gyerekkel 54-->62 kg
Mindkettejüknél erős mínusszal kezdtem a második trimesztert, de onnantól viszonylag egyenletesen ment felfelé a súlyom. De ez 100% terhességgel kapcsolatos extra volt, az első gyereknél már a kórházból kisebb súllyal jöttem haza, mint ahogy teherbe estem, és a másodiknál sem kellett sok, hogy a kezdősúlyom visszanyerjem.
20 kilot es en bevallom, hogy kegyetlenul sokat zabaltam :D
Nem tudtam egyszeruen megallni, fizikai fajdalmat ereztem, ha nem ettem. De aztan lefogytam, szoval annyira nem erdekelt.
-Első gyerekkel kb. +25 kg-ot, de az utolsó 1-2 hónapban már elkezdtem brutálisan vizesedne, a nagyja akkor jött fel, és szülés után 2-3 héttel kb 15 kg le is szaladt amint normalizálódott a helyzet és lement rólam a felesleges víz.
-Most a második gyerekkel eddig + 4 kg-nál tartok 23. hétben vagyok.
Közel 20 kg, de nagyon vizesedtem. A babám meg 4,5 kg volt :D
Szerencsére 1-2 hónap alatt le is ment minden plusz kiló.
Most a második babát várom, mintha a pocakom is már sokkal nagyobb lenne,( mint az elsővel ilyenkor), meg mintha a kilók is jobban jönnének. :/ Remélem szülés után azért visszaáll a testem újra :)
1.
50->72, szülés után másnap 58
2.
60->68, szülés után másnap 55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!