Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 napja nagyon parázok mert...

Rebeka_ kérdése:

3-4 napja nagyon parázok mert olvasgattam. (?) Nincs olyan problémám ami erre utalna,de nagyon félek. Most vagyok 13+4 napos. Meg nem voltam genetikain mert jan.7re kaptam időpontot. De most be paráztam,

Figyelt kérdés

Olvastam sok embernél,hogy nem hallottak a babánál szivhangot és nem egyből veszik észre mert a vetélés nem mindig indul be egyből.

És én most nagyon nagyon félek ettől. Szóval igazából arról szeretnék érdeklődni,hogy tb-s nőgyógyász Kecskeméten holnapi napon van e??? Szeretném megnézetni,hogy minden rendben van e mert január 7 nagyon nagyon messze van én pedig igazán félek ettől,hogy vajon Jelenleg mi lehet a babával. 8hetesen mindent rendben találtak, akkor voltam utoljára Uh-on. Ha valaki tud valamit erről,akkor köszönöm a választ,csak az érdekel,hogy van e a kecskeméten holnapi napon nőgyógyász? Köszönöm előre is. Tudom nem kellene ilyenekre gondolni,főleg nem ilyeneket olvasni. De első baba,és emiatt nagyon félek.

dec. 29. 11:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

#6! De durva! Mintha én írtam volna. Azt hittem, csak engem szedtek szét. Volt előtte egy vetélésem és a következő terhességem is rosszul indult. Végig véreztem az első trimesztert. Akkor írtam ki hasonló kérdést. Azt a k.sok jóslatot, amit akkor kaptam! Kb.a szülésre már a zárton leszek, mert egyre jobban fogok parázni, különben is adjam örökbe, ilyen idegbetegen úgyse tudom nevelni, mert csak még parásabb leszek, ha megszületik. Hiába mondtam, hogy nem, az előzmények és a vetélés nagy esélye miatt vagyok parás, ez csökkenni fog, nem nőni. Ők persze jobban tudták.

Nem jött be. Az 1.trimeszter után már csak a vizsgálatok előtt izgultam, a 24.hét után meg a 0 közelébe került. Az utolsó hetekben pörögtem ezerrel, semmin nem paráztam. Most 4 hónapos és jelentem, soha nem voltunk még ügyeleten, nem kergettem őrületbe senkit parával, tök normális vagyok.😁

dec. 29. 19:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

#21 érthető.

Teljesen mindegy mi az előzmény, van aki jobban aggódik. Ez nem baj, de jelen esetben napi kettő kérdés születik, minden nap van valami új aggódni való, és mindig kiderül, hogy nincs alapja.

Ilyenkor a kérdező elmeállapitát megkérdőjelezik, ez is érthető.

dec. 29. 20:19
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

#22! Miért baj, az, hogy kiderül, hogy nincs baj? Az "alapja" pont az, hogy a legsérülékenyebb korban semmi jele nincs annak, hogy rendben van-e. Túl nagy része szakad meg a terhességeknek ahhoz akkor, hogy mindenki hátradőlhessen, abban a biztos tudatban, hogy nincs baj. Tulajdonképpen, akik aggódnak, nem paragépek, hanem a realisták. LEHET, hogy nincs baj, de LEHET, hogy van. Ez a valóság. Természetes, hogyha van, az ember nem a szonográfusnál szeretne ezzel szembesülni.

Azzal persze egyetértek, hogy erre nem az a megoldás, hogy napi 2 kérdést ki kell írni gyikre, de engem például egyetlen kérdéstől szedtek szét.

dec. 29. 21:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

23 mind aggódunk/aggódtunk terhesség alatt, egy rossz lépés vagy egy rossz mozdulat után, vagy egy fontos vizsgálat előtt.

De aki böngészi napi rendszerességgel a fórumokat, hogy mikor mi baj történhet és ezen rágódik és további fórumokat keres ennek igazolására, az azért úgy nem normális. A nagy aggódásban meg nem kér időpontot a fontos vizsgálatokra..

Nem csodálkozom, amikor szétszednek egy ilyen esetben egy kérdezőt.

dec. 29. 23:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi újsàg? Sikerült dokihoz eljutni?
dec. 30. 15:17
 26/27 A kérdező kommentje:
#25. Igen igen,tegnap voltam. Nos jó hírek és rossz hírek is vannak. A jó hír,hogy minden rendben van. Rossz hír,hogy az előző nőgyógyász valamit rosszul nézett. A baba már Jelenleg 15 hetes. Igazából ha 8 hetes lettem volna akkor,akkor most kellene lennem 12 hentesnek szóval nem késtem volna le semmit. Ez a nőgyógyász nem is hibáztatott, hisz a mérés nem volt pontos az előző nőgyógyászt illetően, így ha kértem volna akkor időpontot akkor is késő lett volna már ha 5 hétre adnak... Annyit mondott Nagykőrösön a nőgyógyász,hogy nem tudja a tiszakécskei doki mit nézett,de biztos nem a gyereket. Január 30ra van időpont a második genetikaira. :) ez a doki megnézte azért a magzatvizet. Ő alaposabban meg is vizsgált, rendben volt minden,nem csak hüvelyit,hanem hasi uh-n is megnézett amit az előző nőgyógyász nem tett. Ezt se értette. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
dec. 31. 15:19
 27/27 anonim ***** válasza:

A kiírásod szerint ma lennél 13+6,az új doki szerint 15. Az egy hét különbség, kb.

A 12.hét után pontosítanak, mert addig az utolsó menses első napjától számolnak,de az UH ilyenkor már pontosabb, legtöbb esetben a kiírt nap is változik. Hasit terhesség megállapításnál minek csinálna, ha volt hüvelyi? 🤦

Nem vizsgálnak akkorát az első 12 hétben, a fontosabbak utána következnek.

Nincs ebben semmi rossz hír.

dec. 31. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!