3-4 napja nagyon parázok mert olvasgattam. (?) Nincs olyan problémám ami erre utalna,de nagyon félek. Most vagyok 13+4 napos. Meg nem voltam genetikain mert jan.7re kaptam időpontot. De most be paráztam,
Olvastam sok embernél,hogy nem hallottak a babánál szivhangot és nem egyből veszik észre mert a vetélés nem mindig indul be egyből.
És én most nagyon nagyon félek ettől. Szóval igazából arról szeretnék érdeklődni,hogy tb-s nőgyógyász Kecskeméten holnapi napon van e??? Szeretném megnézetni,hogy minden rendben van e mert január 7 nagyon nagyon messze van én pedig igazán félek ettől,hogy vajon Jelenleg mi lehet a babával. 8hetesen mindent rendben találtak, akkor voltam utoljára Uh-on. Ha valaki tud valamit erről,akkor köszönöm a választ,csak az érdekel,hogy van e a kecskeméten holnapi napon nőgyógyász? Köszönöm előre is. Tudom nem kellene ilyenekre gondolni,főleg nem ilyeneket olvasni. De első baba,és emiatt nagyon félek.
Miért jobb magánban?
Ott sem fognak naponta vizsgálni.
Vegyél egy szívhang figyelőt.
Bár sok helyen a védőnőnek is van.
A genetikai vizsgálat miatt jobban kéne(és jogosan) aggódnod,mert kicsúsztál az időből.
Amikor megtudtad,hogy későre kapsz időpontot,ott akkor kellett volna magánba kérni másikat.
A genetikai ultrahang azért a 11-13 hét között esedékes ideális esetben mert a nyakiredőt és az orrcsontot mérik első sorban és mivel ahogy telik az idő a baba méretei egyre nagyobbak, 13+6 a legeslegvégső amikor néznek genetikai vizsgálatot. Azután már nem reális a mérés mivel nő a baba, így nő az orrcsont és nyakiredő is és nem használható az érték a súlyos betegségek szűrésére.
Nem is értem hogy adhattak időpontot ilyen későre. Általában kérdezik hogy hanyadik hétben vagy és az alapján adnak időpontot..bár akkor lehet mégsem figyelnek oda mindenhol..
Sürgősen Hívj fel egy nagyon jó magánklinikát. Az Istenhegyit javaslom, ők a legjobbak!
"Általában kérdezik hogy hanyadik hétben vagy és az alapján adnak időpontot..bár akkor lehet mégsem figyelnek oda mindenhol.."
Nyilván odafigyelnek, nem idióták. Csak ahogy a kérdező korábbi kérdéséből kiderült, marha későn kért időpontot. A genetikai ultrahangok előjegyzéssel működnek mindenhol, a kapacitás pedig bizony véges. Nem tudnak betenni 685.-nek valakit azért, mert 13+3 naposan jut eszébe, hogy "jaaaaaaa, ultarang is kéne".
Időben kell időpontot kérni, és akkor nem 14 hétre adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!