Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15+5 napos terhes vagyok. A...

15+5 napos terhes vagyok. A jobb petefészkem felett enyhe nyilalo érzés időközönként baj lehet ?

Figyelt kérdés

15+5 napos terhes vagyok.

Időközönként ha fel oranal tovább ülök egy helyben vagy háton fekvesbol kelek fel a jobb petefészkem felett nyilalo érzést érzek ami akár fél óra - 1 órán át is tart mozgásra, utána magától elmúlik.

Második terhességem, de elsőnél ezt nem tapasztaltam.

Magnéziumot szedek. Mitől lehet ez ? Ennyire érezhetően nyúlnak a szalagok vagy valaki esetleg tapasztalt már hasonlót és lenne ötlete mi lehet ez?

Előre is köszönöm.

nov. 22. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobbra fent az epéd van. Akár az is fájhat
nov. 22. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én erre gondolok, nekem ez volt az első terhességemnél, kb. 20 hetesen. Én is épp 15 hetes vagyok egyébként :)

nov. 22. 14:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Jobb oldalon jelentkezik de nem fent hanem petefészek körül lent.
nov. 22. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor amit a 2-es írt. Szúrkáló fájdalom, feszülés, húzódás, a szalagok nyúlása miatt lehet, főleg hirtelen mozdulat után vagy mikor felállsz hosszabb ülés után.
nov. 22. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat.

Remélem idővel ez enyhülni fog kicsit mert még nagyon messze a vége 😄😃

nov. 22. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!