3-4 napja nagyon parázok mert olvasgattam. (?) Nincs olyan problémám ami erre utalna,de nagyon félek. Most vagyok 13+4 napos. Meg nem voltam genetikain mert jan.7re kaptam időpontot. De most be paráztam,
Olvastam sok embernél,hogy nem hallottak a babánál szivhangot és nem egyből veszik észre mert a vetélés nem mindig indul be egyből.
És én most nagyon nagyon félek ettől. Szóval igazából arról szeretnék érdeklődni,hogy tb-s nőgyógyász Kecskeméten holnapi napon van e??? Szeretném megnézetni,hogy minden rendben van e mert január 7 nagyon nagyon messze van én pedig igazán félek ettől,hogy vajon Jelenleg mi lehet a babával. 8hetesen mindent rendben találtak, akkor voltam utoljára Uh-on. Ha valaki tud valamit erről,akkor köszönöm a választ,csak az érdekel,hogy van e a kecskeméten holnapi napon nőgyógyász? Köszönöm előre is. Tudom nem kellene ilyenekre gondolni,főleg nem ilyeneket olvasni. De első baba,és emiatt nagyon félek.
En se kaptam (volna) allamiban genetikaira idopontot idoben tul keson kertem (11 hetes voltam). Nem tudtam, hogy kb mar az elso uh utan kene, max akkor kapnek…
De elmentem maganba, mert 13+4 napig van ertelme a genetikainak asszem.
Nem ertem ezen miert nem aggodsz inkabb. Na mindegy.
Nyilvan amugy az ember fel, foleg ha ilyen sok ido telik el a 2 uh kozott. De elmehettel volna mar regen akkor a ketto kozott is egy masikra, ha neked ez annyira fontos.
Igen, az olvasgatás az nem jó. Persze legyen tájékozott az ember, de ilyenkor az a legrosszabb. Amúgy van egy oldal ami engem javarészt azért nyugtatott. Beírtad az adatokat, az pedig automatikusan kidobta hogy mennyi esélyed van a vetélésre. És ez ahogy mész előre az időben egyre csökken. Sajnos az oldalt nem találom, de itt linkelte be valaki annó is.
Illetve én automatikusan , időről időre lenyugodtam. Pedig én is tettem fel itt kérdést és engem is reménytelennek tituláltak, hogy mi lesz velem később. Ugye a terhesség elején én is nagyon paráztam, de mint írtam ahogy haladtam előre, ahogy hallottam a szívhangját, láttam őt, úgy nyugodtam meg. Illetve megint ismétlem magamat, de ahogy mész előre a terhességi hetekben úgy csökken az esély a rosszra.
Persze van olyan vetélés, ami minden nélkül történik. Viszont ha nem volt barnázás, vérzés az megintcsak jó jel. Magánba sztem előbb van esélyed bejutni, kórházba is időponttal. Előbb be lehet jutni sűrgősségin, vagy vlm ilyesmi, már nem emlékszem hogy van, de ezt én nem vállalnám be. Egyrészt oda tényleg menjenek csak azok akiknek sürgős, másrészt pedig ott elég nyavaját őssze lehet szedni.
Ennyi erővel minden nap négezettethetnéd, mert attól, hogy ma van szívhang, lehet, hogy holnap nem lesz.
Nem megoldás, hogy az állami rendszert akarod terhelni ezzel. Ha annyira nézegetni akarod teljesen indokolatlanul, azt magánrendelésen megteheted. Az állami rendelésen meg annyi vizsgálat van, amennyi indokolt.
#3,4 nem kapott, mert előző nap telefonált. 20 kérdés született ezzel kapcsolatban is.
Kérdező, na parázz már minden nap valamin.
Ha hetente 2x mész UH-ra, semmivel nem leszel előrébb.
Igen, sajnos bármikor történhet valami baj, de ezen nem szabad görcsölni. Ha nem vérzel erősen nem görcsöl, nem kell orvoshoz rohangálni. Az idegbaj, amit leművelsz, mindennél többet árt. Nyugodj le, jól vagy te is, a baba is, lazíts.
Csak azert nem jon ki a matek mert 11-tol a 13. hetig lehet menni.
Boven el lehetett volna menni 2 het alatt 100 helyre is.
De persze a te dolgod, igy jartal, ha nem foglalkoztal ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!