Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 gyerek után volt aki nem...

3-4 gyerek után volt aki nem volt rosszul?

Figyelt kérdés
5. Terhességem, első 4-nél piszkosul rosszul voltam. Most kicsit a gyomrom nem olyan jó de ez teljesen türhetö. Lehetséges hogy ötödjére nem fogok végre hányni?

tegnap 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán lehetséges. Bár nekem csak 2 terhességem volt, az elsőnél nagyom sokat hánytam 16 hétig , a másodiknál semmi bajom nem volt :)
tegnap 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges bármi az is, hogy hányni fogsz az is, hogy nem. És ugyanez lesz majd a menet a 6 ik és 7 ik terhességednél is :)
ma 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem sikerült. Mindegyik terhességnél rengeteget hánytam...S ahogy írod piszkosul rosszul voltam. 5. terhességnél is...
ma 07:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is elég kevés erre az esély. Bár csak fiuk vannak eddig
ma 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Én “csak” a harmadikat várom, de minden terhességem más. Most vagyok és voltam a legjobban, még enyhe hányingerem sem volt. Kisfiam lesz. :)

A két nagy lány, az elsővel émelyegtem, egyszer hánytam, a másodikkal meg kórházba is kerültem vészes hányás miatt.

32hkm

ma 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Első lány, második iker fiúk, harmadik fiú, negyedik fiú. Utolsó kettőnél apa is más. S mindegyiknál pont ugyanolyan rosszul voltam... Most nézem "csak" 4 terhesség volt... De ugye 5 gyerek
ma 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
6os ikreknek a fele más apukától? :D
ma 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!