Normális hogy allergiateszten rosszul lesz, verejtékezni kezd egy gyermek es szinte félájult?
Ma vagyunk allergia teszten, és szurkálnak a gyerekek karjába valamiket. Aki kijött kisgyerek jókedélyü, mosolygós volt, majd pár perc és majdnem összeesett, le fektették a várakozó padra, verejtékezik. Ápolók nézték, nem tulajdonítanak neki egyelőre jelentőséget.
A gyerekem így ezek után nem akar bemenni a tesztre..és én is elbizonytalanodtam most.
Ápolók a karját nézik. Ki be járkálnak.
Az allergiateszt nagyon ritkán okozhat anafilaxiás sokkot, de ha ez lenne, akkor már mentőt hívtak volna. Szóval valószínűleg inkább pánikroham. Esetleg vért is vettek tőle, azután van aki rosszul lesz.
A bőrtesztnél amúgy nem szurkálnak, csak rácsepegtetnek és megkarcolják a bőrt (nem is tűvel, hanem ampullareszelővel szokták).
Azert nem tulajdonitanak jelentoseget, mert ez psziches, ( ergo ennyire behisztizi magat), hidd el, ertenek hozza, mert evtizedek ota ezt csinaljak egesz nap ( noverkent irom).
Nem, nem szurjak tuvel, csak feluleti karc, meg sem lehet erezni.
Az én lányom szorong, egy orvosi vizsgálat kész tortúra. Így az allergia teszt is az volt. Az én lányom konkrétan pánik rohamot kapott és elájult alig 2 perccel azután, hogy felkarcolták az allergéneket.
Sok felnőtt is fél az orvostól, miért ne lenne normális egy kis gyerektől?!
"Illetve megijedtem én is, hova hoztam a gyerekem.."
Orvoshoz aki ezt tanulta évekig és alkalmazza sok sok éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!