Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Normális hogy allergiateszten...

Normális hogy allergiateszten rosszul lesz, verejtékezni kezd egy gyermek es szinte félájult?

Figyelt kérdés

Ma vagyunk allergia teszten, és szurkálnak a gyerekek karjába valamiket. Aki kijött kisgyerek jókedélyü, mosolygós volt, majd pár perc és majdnem összeesett, le fektették a várakozó padra, verejtékezik. Ápolók nézték, nem tulajdonítanak neki egyelőre jelentőséget.

A gyerekem így ezek után nem akar bemenni a tesztre..és én is elbizonytalanodtam most.

Ápolók a karját nézik. Ki be járkálnak.

#szakrendelés #gyerek rosszullét kórházban
ma 10:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Az allergiateszt nagyon ritkán okozhat anafilaxiás sokkot, de ha ez lenne, akkor már mentőt hívtak volna. Szóval valószínűleg inkább pánikroham. Esetleg vért is vettek tőle, azután van aki rosszul lesz.

A bőrtesztnél amúgy nem szurkálnak, csak rácsepegtetnek és megkarcolják a bőrt (nem is tűvel, hanem ampullareszelővel szokták).

ma 10:23
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Inkább csak némi nyafogás pár karcolás miatt.... 🙄 Emiatt nemár visszafordulsz, a gyereked egészsége fontosabb egy kis hisztinél.
ma 10:38
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem tulajdonitanak jelentoseget, mert ez psziches, ( ergo ennyire behisztizi magat), hidd el, ertenek hozza, mert evtizedek ota ezt csinaljak egesz nap ( noverkent irom).

Nem, nem szurjak tuvel, csak feluleti karc, meg sem lehet erezni.

ma 12:27
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem hisztizett. Mosolygós vidám, játékos volt, írtam.
ma 12:44
 5/24 anonim ***** válasza:
39%

Az én lányom szorong, egy orvosi vizsgálat kész tortúra. Így az allergia teszt is az volt. Az én lányom konkrétan pánik rohamot kapott és elájult alig 2 perccel azután, hogy felkarcolták az allergéneket.

Sok felnőtt is fél az orvostól, miért ne lenne normális egy kis gyerektől?!

ma 13:05
 6/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán valami pozitív lett a tesztnél???
ma 13:18
 7/24 A kérdező kommentje:
Mert egyik pillanataban mosolyog jatszik, másik pillanatban meg fekszik a padsoron, es legyezi az anyukája, 3.ban meg ápolók ellenőrizgetik ki-be járkálva. valahogy nekem nem normális.
ma 13:19
 8/24 A kérdező kommentje:
Illetve megijedtem én is, hova hoztam a gyerekem..
ma 13:20
 9/24 anonim ***** válasza:
A kérdés kiírása óta eltelt 3 óra a teszt max 20 percig van fent azaz már végeztetek. Mit mondott az orvos
ma 13:21
 10/24 anonim ***** válasza:
64%

"Illetve megijedtem én is, hova hoztam a gyerekem.."

Orvoshoz aki ezt tanulta évekig és alkalmazza sok sok éve!

ma 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!