Hogy bírja a szülést, aki rosszul van minden "véres" dologtól?
Ez nem az undorodásról szól, én pl szintén nem bírom a vért, ennek ellenére volt, hogy gondoltam bátor leszek és elmentem véradásra. Hát, kb másfél deci után elájultam. Éreztem, ahogy lüktet a kezem, ahogy pumpálódik a vér és nem tudtam másra gondolni. aztán rosszul lettem.. :D
Szimplán gyengébb az idegzetünk e téren, van ilyen. A menstruáció teljesen más, attól nem vagyok rosszul.
Amúgy nekem ez a gyengeségem már egész jól javul, először féltem, hogy a terhesség alatt hogy fogom bírni a sok vérvételt, de simán átvészeltem (eddig :)). Nem nézek oda, az tény, de olyan gyorsan végeznek, hogy nincs is időm arra, hogy rosszul legyek.
Kedves kérdező, szerintem te se aggódj emiatt, azért kibírható. A szülés nekem még hátra van, de tuti, hogy nem arra fogok figyelni, hogy van e vér körülöttem. Meg hát tényleg, szerencsére az ágy másik végén leszünk, szóval a durva dolgokat mi nem látjuk.. :)
Egy 28 hetes kismama
Én volt, hogy elájultam mikor elvágtam az ujjam.
Vérvételkor is az ájulás kerülgetett.
Viszont terhesség alatt annyiszor vettek tőlem vért, hogy hozzászoktam.
A szülés meg egyáltalán nem véres jelenet - a te szemszögödből, hiszen nem látsz oda.
Lehet, hogy a lepedőn látsz némi vért, de ott akkor úgy dolgoznak a hormonok benned, hogy ez nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!