Megnéznétek a görbém? Elég zavarosnak tűnik, akárcsak a rosszul léteim.
Figyelt kérdés
11 napja a vártnál korábban jött meg. 30 nap helyett 26-ra. A testhőm csökkenése, növekedése elég zavarosnak tűnik. Amióta megjött, folyamatosan rosszul vagyok. Enni szinte nem is eszem, mert vagy közben, vagy utána hányingerem lesz, és vissza jön minden. Egyedül a kólát bírom meginni, pedig sosem szerettem.
Lehet, hogy valamilyen betegség bújkál bennem?
Itt a görbém:
Bocsi, de csak így tudtam összeszerkeszteni.
2013. aug. 18. 19:34
1/3 anonim válasza:
Hónaljban méred, ez a 37.5C hő nem annyira jó, főleg, hogy hányinger és rossz közérzet is társul hozzá. Terhes nem vagy szerintem, de egy vérvétel vagy egy háziorvosnál tett látogatás nem ártana. 37.5 C fölött már lázról beszélünk. Digitális vagy higanyos lázmérőt használsz? (digitális mutathat 1-2 tizeddel többet, talán egy "higanyosat" is érdemes lenne beszerezni) Minden reggel ugyan akkor, ugyan úgy, ugyan azzal a hőmérővel méred? (ha nem alszol eleget, ha nem ugyan abban az időben, ha nem pont ébredéskor méred mutathat téves eredményt) Iszol eleget? A kiszáradás tünete is lehet a megemelkedett testhő. (ebben a melegben, rosszullét esetén hajlamosabb az ember kiszáradni)
2/3 anonim válasza:
most vagy a mansid után érdemes lenne egy nőgyógyászhoz is elmenni, biztos ami biztos. Valószínűleg csak valami betegség lappang benned, de nyugodtabb az ember ha látja orvos a túl korai mensi miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Reggel mérem, mindig ugyanabban az időben, kivéve hétvégén, mert akkor csak a hő miatt nem kellek fel fél 5-kor.
Higanyos hőmérőt használok, igaz, hónaljban mérem. Csak egy lázmérőnk van, azt nem akarom a számba venni, újat pedig nem vettem még.
Inni iszom eleget, arra nagyon odafigyelek.
2013. aug. 18. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!