14 hetes terhes vagyok, és állandóan rosszul vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Első terhességem, és fogalmam sincs mit csináljak, gyógyszert nem merek beszedni.2013. aug. 21. 17:45
1/6 anonim válasza:
Reménykedj, hogy lassan elmúlik. B6 vitamint lehet szedni, jéghideg citromos víz, jéghideg kóla, mentolos cukorka amik nekem segítettek. Ez sajnos ilyen időszak, de hidd el el fog múlni! Napi 5 alkalommal egyél és csak keveset. Apró keksz vagy valami kis nasi mindig legyen a közelben. Nekem az vált be, hogy amit megkívántam azt kipróbáltam. pl. így jöttem rá, hogy a cukorka is jó a hirtelen villamoson jövő hányinger ellen. Orvosodtól és védőnőtől is kérhetsz segítséget mit javasol a rosszullétekre. Engem mindig azzal biztattak ha 12. hétig nem múlt el akkor majd elmúlik ha megmozdul. (persze az remek én meg addig megdöglök), de aztán 16 hetesen elmúltak a tünetek és 19 hetesen mozgott, így nem kellett 19. hétig szenvednem.
2/6 anonim válasza:
Hánysz is? Émejegsz,étvágytalan vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
tegnap este nagyon kellemetlen hányingerem volt. étvágytalan egyáltalán nem vagyok, állandóan eszem... előző nap is hányingerem volt de azért ezerrel ettem... mindig eszem... a mentolos nekem is segít néha
2013. aug. 21. 18:22
4/6 anonim válasza:
Én is 14 hetes vagyok. Semmi bajom, csak annyi, hogy folyamatosan görcsölök. Cserélhetünk tüneteket pár napra? Nekem nincs hányingerem és bármennyit ehetek. :-) Hidd el elég pocsékul érzem magam. Egy hete ágyban fekszek, de igyekszem pozitívan gondolkodni. Neked is kitartást ehhez! Gondolj arra, hogy februárban már babázunk! Hihetetlenül várom.:-) Nekem is Ő lesz az első babóm. :-)
5/6 anonim válasza:
A terhességi tünetek már csak ilyenek. A magnézium nagyon sokat segíthet, akár 2-4 szemet is szedhetsz naponta. Mindenképp szerezz be, én még a táskámba is tettem egy levéllel. Személy szerint a Magnerotra esküszöm.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítséget!
4-es válaszoló: Én már várom, hogy ez a sok szenvedés elmúljon... Én is már nagyon várom hogy babázhassak :) Boldog és egészséges babavárást mindenkinek!
2013. aug. 22. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!