Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész napos rosszúl lét mikor...

Egész napos rosszúl lét mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
11.hétven járok és egy hete csak napi egyszer hányok elötte 6 napig minden kijött belőlem :( reggel mikor ébredek kb 2 órát bírok hányinger nélkül..... :( estére elviselhetetlen az állapot :( sose voltam finnyás a szagokra de most mindentől rosszúl leszek :( akár egy dezodor parfüm mosogatószer, mindentől :( Ha eszem az se jó ha nem eszem az se..... Van egy 7 éves kisfiam vele való terhességem a mostanihoz képest egy álom állapot volt :) sajnos a mindennapjainra is rányomja a bélyegét a rosszúllét :( nem vagyok se lusta se trehány de azt érzem semmihez nem tudok neki kezdeni :( Olvasgattam fórumokat de tapasztalatokra lennék kiváncsi hogy ez mmikor múlik el.... Mert ez lassan kibírhatatlan:( köszönöm
2013. szept. 10. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 18. héten múlt el, azóta semmi. Minden szagot megéreztem, a kávé, cigi, hagyma szagát abszolút nem bírtam, aztán azóta semmi.Első gyereknél a 32. hét után visszajött, most nem. 39+4 hkm
2013. szept. 10. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 16.héten múlt el.Addig napi 5x hánytam,és 10 kilót fogytam.Viszont sajnos a hányinger,az megmaradt a terhesség végégig.Igaz nem hánytam,de akkor is rosszul voltam. :(

Kitartást neked!!Tudom milyen borzasztó!!!

2013. szept. 10. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
14. hét
2013. szept. 10. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a 14. héten múltak el tünetek. 7 kg fogytam. Kitartás hozzá.
2013. szept. 11. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira emlékszem arra, amikor ugyanezt kérdeztem néhány hete elkeseredve, azt gondolván, hogy soha nem fog nálam elmúlni...aztán tényleg a 12. hét után enyhült, és nálam is kb. a 14-15. héttől megszűnt. Hidd el, nemsokára jobb lesz! Kitartás!!!!!! 23 hkm
2013. szept. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!