Miért most jön elő a hányinger ennyire? Most kéne elmúlnia nem? 13 hetes 3 napos vagyok és sokszor vagyok rosszul. Főleg ha nem eszem 2-3 óránként, akkor tör rám a hányinger.
Figyelt kérdés
De a baj hogy minden kajától undorodom. Nem bírok semmit enni. Eddig sem hánytam szerencsére, és néha émelyegtem de nem volt ennyire gáz. Meddig lesz ez így? Már végig?2009. ápr. 3. 19:01
1/10 anonim válasza:
Nem jelent rosszat! De azért fordulj orvoshoz! Talán magne b 6 ot fog javasolni,de addig is idd a nagnéziun pezsgőtabéttát,nem árt.Mindenképpen menj dokihoz!!!
2/10 A kérdező kommentje:
14-én megyek. Majd megemlítem neki, de akkor biztos nem baj? Most egy kicsit megijedtem, hogy azt írtad mindenképp menjek dokihoz.
2009. ápr. 3. 19:15
3/10 anonim válasza:
bocsi nem akarlek megijeszteni,de elöbb kéne menni!sajnos velem történt rossz is.A nögyogyász akor fogad ha kéred.Magnézium pegőtab.nem árt,igyad.Ha továbbra is rosz az állapotod,ne várj.Sokára lessz 14.
4/10 A kérdező kommentje:
A hányingertől mi lehet rossz? Mi történt? Nem vészes annyira, és nem hányok, csak ha üres a gyomrom akkor érzem. Meg a fejfájástól, mert frontérzékeny vagyok.
2009. ápr. 3. 19:31
5/10 anonim válasza:
még azt ajálja,hogy kevesebbet és többször égyél,gyomorsavnál is ez van ha majd lessz.Mi történt? Inkább nem irom.Rémállom!1 db.hanyás miatt.Ki gondolná?Következö Állapotomat végig kellett feküdnöm,méhlepény miatt.Hálistennek minden rendbe lett?
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, lehet az a baj, hogy ha nem eszem, akkor üres a gyomrom és jön az émelygés. Utána meg felfalok mindent, hirtelen sokat. Sajnálom bármi is történt. Remélem nálam minden rendben van, 1 hete voltunk 12 hetes uh-n méghozzá 4D-n és minden a legnagyobb rendben volt. Egészséges a kismanó, az én leleteim is rendben vannak.
2009. ápr. 3. 20:06
7/10 anonim válasza:
Ezért is kéne vizsgálatra menni!Ultrahanoktol ne félj!az állam 4 et támogat, most talán egyet sem. Inkább több ultrahang mit hogy baj legyen.Nekem kb.20 volt és minden rendbe lett,most 1 éves a drága kislányom.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Sztem ha uh-on minden rebdben van és az eredményeid jók,ne aggódj! Van aki végig hánnya a terhességet. Próbálj rendszeresen enni!
Én 22hetes vagyok,és nekem is hányingerem volt ma,ettem egy keveset és el is mult!
9/10 anonim válasza:
Többször egyél keveset, és ne savas dolgokat.
Hányingerre pedig nem a magnézium a megfelelő, hanem a B6 vitamin. A simba B6, nem a MagneB6.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már sokkal jobban vagyok, valószínű csak a fejfájás váltotta ki.
2009. ápr. 5. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!