9hetes+ 2 napos vagyok és olyan mintha nem is lennék terhes. Eddig rosszul voltam minden reggel és most egy pár napja semmi. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 10:31
1/3 anonim válasza:
Nincs semmi baj.Addig örülj amíg nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdődött és a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.Remélhetőleg te szerencsésebb leszel.
2/3 anonim válasza:
Én soha nem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam rosszul. Az egyetlen tünet az volt, hogy hamarabb elfáradtam, mint szoktam. Aztán az is elmúlt, újra elkezdtem pörögni, mint a veszett egér, és bírtam is. Semmi baj nincs, örülj neki, amíg nincs problémád.
3/3 anonim válasza:
Nálam is igy volt,elmúlt szinte egyik napról a másikra minden tünetem a 9. héten aztán a 11. hét vége felé újra visszajött.Most a 13 héten járok és ugyan olyan rosszul vagyok mint a terhességem elején.Szóval nyugi nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!