Rosszul alszotok? Nem tudom hogy a meleg miatt vagy a poci miatt ami lassan kezd zavarni a hasonfekvésben, de nagyon rosszul alszom. Forgolódom, pisilni járok stb.14 hetes 2 napos vagyok
És mi lesz még később..... Én borzasztóan sokat forgolódok, nem félek a pocaktól sem. Vagyis férnék, de ha úgy fekszem, a kisfiam azonnal reklamál. Már sokszor nem is tudom, hogy hogy feküdjek, hogy békén hagyjon. :) Ja és a meleg is. Nyitva van éjjel az ablak és így is merő víz vagyok reggelre. Őrület. Már félek, mi lesz a még nagyobb melegben. Kitartást! :)
32 hetes kismami
Ezzel én is így vagyok. Sajnos. Próbáltad már a szoptatós párnát? Mióta vettem egyet jobb a helyzet. Azért még fel-fel kelek, meg pisi de mintha jobb lenne. Én is hason alvós vagyok és a párnával sikerül félig hason aludni.
15 hetes kismami
Nekem is van szoptatós párnám, de én valahogy nem tudok vele aludni. Nem kényelmes! Plusz nem is férnénk tőle, mert a férjem szeret terpeszkedni az ágyban. :)
Azért én is azt hallottam, hogy sokaknak bevált! Én pl a bababörzén vettem ha jól emlékszem valami 2900 volt.
A 32 hetes kismami
szia,én nagyon rosszul alszom,folyton szomjas vagyok,2óránként felkelek,ránézek az órára,és próbálok vissza aludni.Nekem igaz nincs szoptatós párnám,de én úgy oldom meg az alvást,hogy a takarót begyömöszölöm a lábam-hasam közé és ráfordulok és így hasonló,mintha hason aludnék,de mégis oldalt.
boldog babavárást! 31+3hetes km
10:52-es vagyok!
Én kb. 4 ezer forintért vettem. Szinte minden baba boltban lehet kapni. Nálam az a trükje hogy nem tömöm meg olyan keményre, csak olyan gyömöszölhetőre hagyom. És akkor kényelmes lesz. Remélem segítettem.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Most éjjel is forgolódtam, sehogy sem volt jó, nem találtam a helyemet. Hol melegem van, hol fázom, elzsibbad a kezem, pisilni kell....stb.
Boldog Babavárást Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!