Miért fáj a hasam terhesség alatt?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt csináltam tesztet,ami pozitiv lett,de pár napja ,meg a teszt előtt is úgy éreztem,hogy neha-neha faj a hasam. Van mikor elmulik ,de van mikor tartós.
Viszont nem mondanám túlzottan erősnek. Enyhe fájdalom,enyhe görcs. Emellett a melleim is fajnak. Hasonlo fajdalom ,mint mielőtt megszokott jonni.Ez mitől lehet?
tegnap 14:00
1/3 anonim válasza:
Ez ezzel jár, 8 hetes terhes vagyok nagyon gyakran van mindjárt megjön érzésem. Nyùlnak a méh szalagok, dolgoznak a hormonok. Nyugi, amíg nem ùgy görcsölsz, hogy menni nem bírsz és nem vérzel nincs gond!
2/3 anonim válasza:
Ez ilyen lesz most jó sokáig. Egész terhesség alatt és szülés után is valameddig itt fáj, ott fáj, mindenki azt mondja, hogy minden normális (mert az is), egy csomó fura tüneted lehet, olyan részeid fájhatnak, amiről nem is tudtad, hogy vannak. Vérzésen és extra erős görcsölök kívül minden normális.
3/3 anonim válasza:
Kezdj el magnéziumot szedni, az segít a görcsökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!