24 hetes kismama vagyok, nem annyira nol a hasam mint másoknak ennyi idősen . Ez esetleg baj vagy probléma? Vagy embertől és terhessegtol függ ez is?
Figyelt kérdés
#várandósság #Has nagysága
aug. 7. 01:55
1/9 anonim válasza:
A terhességtől is, de a medencédtől is függhet, hogy ilyenkor még mennyire emelkedik ki.
Az orvossal beszélj. Az ultrahang mindent kimutat.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 , a terhességemmel minden rendben semmi próblema , azt is megkérdeztem az orvostól és a védőnőtol is hogy nem e baj ő szerintük azt mondtak nem, mer hiába nem nol a hasam ha ő oda bent elfer a pici
aug. 7. 07:02
3/9 anonim válasza:
35 hetes kismama vagyok, es az en hasam is ahhoz kepest eleg kicsi.. kb mint egy atlag 26 hetes kismamae. Engem is sokaig zavart es csak a mostani idokben tudtam elfogadni mert vedononel, dokinal kerdeztem nem e problema es ugyan az volt a valaszuk ra mint nalad. Mig a baba rendben van, nincs problema, minden terhesseg mas, ahogyan minden nő is
4/9 anonim válasza:
Utolso par hetben fogja igazan megdobni magat a hasad, ne aggodj minden rendben van
(Elozo valaszolo voltam)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszolok a válaszokat , kedvesek vagytok!
aug. 7. 14:21
6/9 anonim válasza:
Három egészséges gyereket szültem. Mindhárommal olyan kicsi hasam volt végig, hogy soha egyetlen terhesruhát se kellett vennem, csak a meglévők derekában a gumit egy kicsit kiengedni.
7/9 Annika2 válasza:
Szia!
Nekem 3 hete született az első Babám. A legtöbb ember észre se vette, hogy várandós voltam, csak látták a Picúrt, amikor már toltuk szülés után a babakocsiban. Olyan pici hasam volt végig.
8/9 A kérdező kommentje:
Szia, Annika2 ha szabad kérdeznem , mekkora volt a baba súlya és mérete?
aug. 9. 00:12
9/9 Annika2 válasza:
A Kislányunk 38+5 napra született természetes úton, minimális szülési sérüléssel. A súlya 2900 gramm volt, és 51 cm hosszú. Teljesen egészséges Gyerek, azóta is szerencsére minden rendben Vele. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!