Mi lehet a probléma, esetleg a terhesség még szóba jöhet?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy 1 napos volt a menstruációm, ami nem nagyon töltött meg egy tampont sem, ugyanúgy ahogy szoktam iszonyatosan görcsöltem, annyi volt még a fura, hogy a mellfájdalom ami előtte szokott lenni, és amikor megjön akkor elmúlik, most nem múlt el, ugyanúgy megvan duzzadva és érzékeny.
Tesztet csináltam a harmadik napon, de negatív volt. Azóta enyhén barnázok, ami már csak nagyon sötét barna folt tényleg, ez a 4.nap.
Az alhasam kőkemény, fel van puffadva és nagyon feszül, szurkál. Szerintetek mitől lehet ez? Lehetek még terhes, vagy erre már ne is gondoljak?
Előre is köszönöm!
Terhesseg alatt nincs menstruáció ezzel ne nyugtasd magad, hogy bezzeg masoknal...
az huvelyi verzes ami nem egyenlo a menzesszel. Vagod?
Leforditom magyarra neked: EZ A HONAP NEM JOTT OSSZE! csá
Jól kivagytok idegileg :DDDDDD
HELOKA
Szerintem te jobban ki vagy :)
Menstruálsz es meg igy is azt hiszed terhes vagy. Xd
Nem, ez a kerdes nem volt normalis!:D
Intelligencia rolad uvolt, hisz ilyen alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, hogyha menstruálsz akkor nem vagy terhes.
Tatott szajjal rohantal most a faszerdobe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!