Mi lehet a probléma, esetleg a terhesség még szóba jöhet?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy 1 napos volt a menstruációm, ami nem nagyon töltött meg egy tampont sem, ugyanúgy ahogy szoktam iszonyatosan görcsöltem, annyi volt még a fura, hogy a mellfájdalom ami előtte szokott lenni, és amikor megjön akkor elmúlik, most nem múlt el, ugyanúgy megvan duzzadva és érzékeny.
Tesztet csináltam a harmadik napon, de negatív volt. Azóta enyhén barnázok, ami már csak nagyon sötét barna folt tényleg, ez a 4.nap.
Az alhasam kőkemény, fel van puffadva és nagyon feszül, szurkál. Szerintetek mitől lehet ez? Lehetek még terhes, vagy erre már ne is gondoljak?
Előre is köszönöm!
mi nem roppanunk ossze, te hamarabb, hogy ez a honap se jott ossze.
Nekunk teljesen mindegy hogy terhes vagy e vagy sem. Hidd el letojjuk.:)
Hormonvizsgálatot tanácsolok.
Ez nem terhesség.
Hát köszönöm szépen a választ!
Nevetséges, és szomorú egyben ezt látni milyen gonoszok az emberek...de hát ez van sajnos.
Köszönöm szépen a normális választ!!!
Nagyon gáz ahogy egy két elvileg nő itt megnyilvanul. De gondolom a szánalmas kis életüket ki kell tölteni valahol és eloben nem lenne ekkora arcuk csak itt névtelenül.
Kérdező, ha pár nap múlva sem változik semmi menj el orvoshoz, lehet hogy terhesség, lehet hogy nem, de egyik esetben sem normális ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!