Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nem várt napján teszteltem...

A nem várt napján teszteltem egyet délelőtt meg egyet délután, körülbelül 3 napja éreztem azt hogy nagyon szúrkál a hasam és azt hittem meg fog jönni de semmi….lehet még reménykedni vagy felejtős?

Figyelt kérdés

dec. 9. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A nemvárt napján azért már illene egy halvány vonalnak lennie. Lehet egy kicsit késik a menstruációd vagy esetleg este jön meg.
dec. 9. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De miben akarsz remenykedni? Hogy terhes vagy, vagy hogy megjön?

A teszt negatív volt?

Nem nagyon sikerült értelmesre a kérdés...

dec. 9. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom tényleg rosszul fogalmaztam. Abba reménykedem hogy terhes vagyok. De mind a kettő teszt negatív lett a mai napon. Csak lehet hogy pár nap múlva fogja a teszt kimutatni ?
dec. 9. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:

De azért csatolok képet a tesztekről de full negatív mind a kettő

[link]

dec. 9. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pl a mensi előtt már 2 (néha 3) nappal hányingerrel és enyhe hasfájással kínlódom. Nagyon ritka, ha csak úgy megjön semmi jel nélkül.

Neked nem szokott előre "jelezni"?

dec. 9. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott, javarészt amikor alszom általában akkor jön meg semmi előjel nélkül. Utána kezd el fájni a hasam. Most igazából azt furcsálltam hogy 3 napja fájt a hasam de vagy ilyen 1-2 órán keresztül aztán ilyen nagyon nyúlós színtelen folyásom volt de az is tegnap, bocsánat hogy így leírom ezt is.
dec. 9. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fog jönni, valószínű mutatná már a teszt, ha terhes vagy, én is igy jártam. De ha nem jön meg par napon belül, akkor tesztelj újra, addig felesleges.
dec. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!