29 hetes vagyok. Hajnal óta extra pörgős a babám. Már fájdalmasan. Eddig nem ez volt a tendencia. Voltam délelőtt ügyeleten és a keringést, lepény, magzatvízet jónak találták. Mi lehet ez a hirtelen változás?
Tudom egyre nagyobb a magzat, meg erősebb, így nagyobbakat rúghat. De elvileg nem egyik napról a másikra kéne hirtelen sokkal intenzívebbnek lennie. Vagy mégis?
Ez a 3.terhességem,előző két bébi nem pörgött ennyire sose, bár ők lányok, mostani kisfiú.
Lehet a fiúk erőteljesebbek?
Jézusom..azért nem az ujját vágta meg a kérdező amivel ügyeletre ment. Igenis van ilyen. Nekem placenta problémám volt. Korán felismerték, így minden alkalommal elmondták, hogy ha barnazok, vérzek, szokatlanul mozog a baba irány a kórház. Ha valakinél nem veszik észre és lesz valami probléma ez igenis lehet jel, hogy ha a gyerek kb fejen pörög benned.
Kérdező amúgy ha néztek mindent akkor nyugi. Lehet az is volt valami átmeneti kis probléma addig jó míg nem találtak nagy bajt.
Utolsó kettőnek köszi az értelmes választ!
A többieket nem értem... Mintha a kötekedő.hu-ra írtam volna.
Nekem első két terhességem lányos volt, és mellső fali volt a lepény. Lehet ezért sem éreztem ennyire aktívnak sose őket.
Sajnos rátesz a paramamiságomra, hogy első babát elvesztettem a finisben. Minden előjel nélkül egyszercsak nem éreztem mozogni.Bementünk a kórházba, de már nem volt szívhang.
Ezért figyelek mindenre, ami furcsa eltérő. Inkább megyek be "feleslegesen", mint megint elveszítsek egy babát... Ki is röhöghetnek.
Sajnos hallottam olyat, hogy vergődött a magzat a tragédia előtt...
Remélem tényleg csak front miatt, vagy valami egészen ártalmatlan okból póverkodik ennyire a kislegény odabent.
Azért tettem fel itt a kérdést, hogy másnál volt e ilyesmi. Pl volt e olyan megfigyelés, hogy pl hidegfront akkor aktívabb volt a babája.
Nekem ez új most, hiába 3.terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!