Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy görcsöl a hasam?

Normális, hogy görcsöl a hasam?

Figyelt kérdés
12+2 hetes terhes vagyok és akárhányszor rágyújtok eszméletlenül el kezd görcsölni a hasam. Se előtte se utána semmi görcs, csak közben. Ez normális? (Orvos tudja, hogy cigizem napi 2-3 szálat)

tegnap 08:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Fuh mi lesz itt perceken belül:D
tegnap 08:52
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát ne haragudj,de ezt a kérdést én nem tenném fel...

Miért kell dohányozni egyébként ilyenkor?

Cigiztem rendesen mindkét terhességem ELŐTT ,majd amikor pozitív lett azonnal leraktam.

Szar volt? Az elején nagyon, de a tükörben köptem volna szemen magam ha várandósság alatt cigivel károsítanám magam.

Nem ez volt a kérdés, de számomra felháborító,hogy legalább addig nem lehet lerakni...

A kérdésedre a válasz, nem normális az ilyen erős görcs semmilyen esetben. Beszélj az orvosoddal és mondd el neki. Ne innen várj választ. Gondolom nem tetszik a szervezetednek a méreganyag most.

tegnap 09:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogy ne írjam oda, hogy cigizem, ha csak akkor fáj a hasam?🤣öcsém…egyébként terhesség előtt szoktam le róla 4 hónapig nem is gyújtottam rá egyáltalán, de a terhességem óta újra meg kívántam. Amit meg kívánok azt meg teszem/eszem/iszom stb. Én dolgom. Itt nem kioktatást kértem, meg a mintaanyák sztorijait, hogy ők AZONNAL lerakták. Én AZONNAL vissza szoktam. Ennyi. Én életem, ÉN döntésem!!!!
tegnap 09:22
 4/13 A kérdező kommentje:

De milyen troll ember?

Komolyan ide már semmilyen kérdést nem lehet írni, mert csak ilyen trollos válaszok jönnek🤣🤦🏼‍♀️

Be kellene fotózzam az ambuláns lapot, amire rá van írva, hogy dohányzás közben erős görcs jelentkezik és hogy napi dupla mennyiségű magnéziumot kellene szednem?🤣🤣🤣🤣vicc az egész komolyan

tegnap 09:32
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

Ha a cigitol fáj a hasad értelemszerűen hagyd abba a cigizest.

Meg neked áll feljebb

Ott a megoldás

Ne cigizz nem fog fájni a hasad

Micsoda eszleny vagy

tegnap 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Ja, és ha csak akkor görcsöl ha cigizel akkor rohadtul nem normális.

Nem vészes észre?

tegnap 09:36
 7/13 anonim ***** válasza:

*veszed

tegnap 09:37
 8/13 A kérdező kommentje:
A helyes válasz a M. :))))
tegnap 09:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hiába törölted a válaszomat.

Akkor sem csak a te életedrol van most már szó

tegnap 10:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem én töröltem🤣valaki jelentette. Én nem tudok választ törölni
tegnap 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!