Normális, hogy görcsöl a hasam?
Hát ne haragudj,de ezt a kérdést én nem tenném fel...
Miért kell dohányozni egyébként ilyenkor?
Cigiztem rendesen mindkét terhességem ELŐTT ,majd amikor pozitív lett azonnal leraktam.
Szar volt? Az elején nagyon, de a tükörben köptem volna szemen magam ha várandósság alatt cigivel károsítanám magam.
Nem ez volt a kérdés, de számomra felháborító,hogy legalább addig nem lehet lerakni...
A kérdésedre a válasz, nem normális az ilyen erős görcs semmilyen esetben. Beszélj az orvosoddal és mondd el neki. Ne innen várj választ. Gondolom nem tetszik a szervezetednek a méreganyag most.
De milyen troll ember?
Komolyan ide már semmilyen kérdést nem lehet írni, mert csak ilyen trollos válaszok jönnek🤣🤦🏼♀️
Be kellene fotózzam az ambuláns lapot, amire rá van írva, hogy dohányzás közben erős görcs jelentkezik és hogy napi dupla mennyiségű magnéziumot kellene szednem?🤣🤣🤣🤣vicc az egész komolyan
Ha a cigitol fáj a hasad értelemszerűen hagyd abba a cigizest.
Meg neked áll feljebb
Ott a megoldás
Ne cigizz nem fog fájni a hasad
Micsoda eszleny vagy
Ja, és ha csak akkor görcsöl ha cigizel akkor rohadtul nem normális.
Nem vészes észre?
Hiába törölted a válaszomat.
Akkor sem csak a te életedrol van most már szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!