5hetes terhes vagyok,és mostanában eléggé görcsöl a hasam. Menstruáció görcshöz hasonlóan. Ez ilyenkor normális vagy valami gond lehet? Előző terhességemnél nem volt ilyen
Ha menstruációhoz hasonló görcs,akkor az normális.Ha nagyon erős,az nem.
Szedj magnéziumot,mondjuk magne b6 vagy magnerot 1-1 szem valamelyikből!
Minden terhesség más!Nekem pl csak az első kettőnél feszült a mellem,a másik kettőnél nem.A hasam mindegyiknél fájt,görcsölt,de a magnézium+pihenés segített.
Szia Emese ..
Én 5+6 hetes vagyok ha gondolod itt beszélgethetünk..és közben hát ha még valaki jelentkezik
Anikó
Boldog babavárást ☺️
Sziasztok! Én is 5+5 hetes vagyok. Ha nagyon görcsölsz szerintem kérdez meg az orvosod ha van. Én is görcsöltem, de csak akkor mikor meg kellett volna jöjjön.
Amúgy nektek milyen tüneteitek vannak? :)
Szia..nekem igazából semmilyen
Én is aggódtam 2 hét múlva kell vissza mennem uh-ra..tegnap voltam először uh-gon
A
Sziasztok! Én ma vagyok 5+1 hetes. Kereken két 2 múlva megyek először dokihoz. Mensi szerű görcseim nekem is szoktak lenni, az első terhességemnél is volt.
Ti mikorra várjátok a babát? Mindenki novemberre? :)
M
Szia M
Ha minden igaz november 11🤞🏻☺️
Mensi szerint a mi dátumunk a november 17 :)
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!