5hetes terhes vagyok,és mostanában eléggé görcsöl a hasam. Menstruáció görcshöz hasonlóan. Ez ilyenkor normális vagy valami gond lehet? Előző terhességemnél nem volt ilyen
5-ös vagyok. Nekem november 12 :) November 15.-én lesz a születésnapom, úgyhogy a legszebb szülinapi ajándék lesz.
Én ma vagyok 5+6 napos, ma reggel megvolt az első hányás reggel, kinyitottam a hűtőt és felfordult a gyomrom a szagoktól...
Majd írjatok későbbiekben is mi újság ☺️
A
Ki mikor megy orvoshoz először?
M
Én már voltam szerdán magán úton mert január végén volt egy kémiai terhességem .. az sztk csak hétfőn tudom felhívni ők a héten nincsenek ..amúgy sem nagyon vannak heti 2* az is hétfő meg kedd ..
A
Es mit mondtak? Láttak már valamit?
M
Sziasztok!
5-os vagyok, amúgy Nóri :)
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti minden nap egyformán érzitek a tüneteket? Vagy hol erősebben, hol gyengébben? Tegnap reggel erős hányingerem volt, émelyegtem, reggel hánytam is, ma meg szinte semmit, max kicsi émelygés...
Sziasztok
Hol erősebben hol gyengébben
Petezsakot és benne a pici de még nem volt szívhang
A=Anikó ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!