Első trimeszterben járok és mostanában sokat görcsöl/feszül a hasam. Emellé néha derék és comb fájdalom társul. Ezek így együtt normálisak a test változásai miatt?
Nem kibírhatatlan fájdalom, de jó lenne tudni melyik a normális görcs és melyik jelez bajt.. Honnan lehet tudni hogy orvoshoz kell fordulni?
(köszönöm a válaszokat ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata)
Igen, normális. Szalagok nőnek, alakul át a test, nő a méh, kell a hely és sokminden változik ott bent. Szedj több magnéziumot 🙂
Baj vérzéssel kezdődhet. Főleg,ha az menzesz szerű. Ha bármilyen vérzést tapasztalsz, akkor irány az orvos.
Szia. Nekem ugyan ez van. Enis nagyon féltem, de nekem is azt mondta az orvos, hogy akkor van baj ha vérzés is társul.
Most vagy 9+1 napos de jelenleg szintén fajdogal a hasam. Nekem egyébként ennyi tünetem van. Neked van mas?
Szia, igazából nekem is ennyi tünetem van ami kellemetlennek mondható :) de így az első trimeszter végére ez is egyre ritkább.
Boldog babavárást kívánok Neked! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!