Kb 5 hetes terhes vagyok. De folyamatosan görcsöl a hasam, enyhén, de görcsöl néha bele bele szúr. Ma 1 hete teszteltem pozitívat azóta érzem. Normális ebbe a korba? 2 hét múlva kaptam időpontot az orvoshoz
Mindennap veszek még magneb6 - őt van hogy 2szer is, de nem sokat változtat.
Vagy túlságosan rá figyelek? Nagyon szeretném a babát
A legtöbb esetben ez normális, nincs miért aggódni ha vérzés nincs és nem elviselhetetlen a fajdalom. Ha nagyon elviselhetetlen, akkor szerintem jelezd orvosnak és kérj egy előbbi időpontot.
Ha teheted, akkor próbálj többet pihenni.
Normális. Nekem mostanra (1 héttel később járok) kicsit csökkentek, normalizálódtak, nincsenek már olyan erős, váratlan görcsök, mint az elején. De pl. észrevettem, hogy a pihenés, felpakolt lábak jót tesznek, ellazítanak egy kicsit.
Pihenj sokat és foglald el magad. Ha nem koncentrálsz annyira arra, hogy mi fáj, vagy mi a baj éppen, akkor kevésbé zavaró ám. :)
Mivel a szervezetnek új, hogy van egy pocaklakód, lehet így reagálja le. Nekem egész terhesség alatt voltak ilyen fájdalmaim, elviselhetőek. Mikor kezdett nőlni a pocakom akkor a legsürjebben. Mondtam az orvosnak is, én egészséges vagyok, baba egészséges, csak nálam ez így nyilvánult meg.
Erős leszel, ugyan kellemetlen, de kibírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!